Във Франция вдигнаха ограничителните мерки от понеделник

Свързани новини

16.03.2022 15:44

Новак Джокович ще може да защитава титлата си на Ролан Гарос

Видян 937 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Организаторите на Ролан Гарос обявиха в сряда, че на Новак Джокович ще му бъде разрешено да защитава титлата си от миналата година, тъй като се очаква това да бъде първият тенис турнир от Големия шлем, в който няма никакви ограничения за КОВИД-19, откакто избухна пандемията преди 2 години.


 


Във Франция вдигнаха ограничителните мерки от понеделник на почти всички публични места, с изключение на болниците и обществения транспорт. Това означава, че турнирът Ролан Гарос може да се проведе пред пълни трибуни и Джокович да е част от надпреварата.


 


"Както са нещата в момента, нищо не може да попречи на Джокович да вземе участие в Откритото първенство на Франция", заяви директорът на турнира Амели Моресмо на пресконференция в сряда.




Президентът на Френската тенис федерация Жил Моретон все пак предупреди, че нещата могат да се променят до старта на Ролан Гарос, който е предвиден за 22-ри май.


 


"Вирусът продължава да циркулира и трябва да сме внимателни. Ако това отново се случи и правителството наложи нови мерки, ние няма да бъдем изключение", обясни той. Моретон обаче изрази оптимизъм, че кортовете на Ролан Гарос ще бъдат пълни за първи път в последните две години. Започнахме да продаваме билети на 8-и март и 500 000 места от общо 600 000 вече са продадени", каза той на пресконференцията. "От 150 000 билета за вечерните сесии, продадохме 100 000", завърши той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог