Свързани новини

12.04.2021 10:44

Нова съдийска аванта капарира титлата на Лудогорец

Видян 1500 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лудогорец почти сигурно ще спечели титлата на България по футбол за рекорден 10-и пореден път. В двубой срещу Монтана от 23-ия кръг на родния футболен шампионат  разградчани записаха своята 17-а победа (б.р. успех с  минималното 1:0), благодарение на скандално отсъдена дузпа в тяхна полза.  Припомняме, че само преди няколко дни от клуба на Кирил Домусчиев излязоха с остра декларация срещу шефа на родните съдии Константин Гергинов. В същото време техният основен конкурент ЦСКА се провали при домакинството си на Арда, завършвайки 1:1. В 93-ата минута на двубоя главният съдия Васимир Ел Хатиб отсъди меко казано спорен наказателен удар в полза на тима от Кърджали, финансиран от също близкия, като Домусчиев, до ДПС бизнесмен Румен Гайтански-Вълка. По този начин кърджалийци стигнаха до равенството в срещатаь а червените губят шанс за титлата. Все в полза на Лудогорец.


Отсъжданията в тези два мача принудиха старши треньора на ЦСКА Любослав Пенев да направи остър коментар за съдийството у нас:


"Отсъдиха спорна дузпа в 90-ата минута. Едни бият със спорна дузпа, други изравняват със спорна дузпа. За мен няма дузпа. Представянето на главния артист... Наблюдавам го целия мач. Те са трима и искат да са в центъра на вниманието. Продължаваме си по програмата и не се отклоняваме. Това не ме притеснява. Убедени сме, че това, което правим, е правилното. Всички играха добре и не правя индивидуални разбори. Вие е редно да правите разбори. Разминаваме се в разбиранията за коректно и некоректно съдийство", сподели наставникът на червените.


След 23-и изиграни кръга у нас Лудогорец е на върха в подреждането с актив от 55 точки, с 9 повече от Локомотив -Пловдив и цели 11 повече от ЦСКА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион