Апелативният съд затвърди съществуващата практика членове на федерация, обжалвали решения на върховните си органи, да имат право на това, независимо че след това са били изключени от сдружението", написаха от екипа на Бербатов

Свързани новини

17.05.2023 15:20

Няма съдебно решение, легитимиращо Михайлов като президент на БФС: Бербатов

Видян 3681 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Екипът на Димитър Бербатов обяви, че няма съдебно решение, което да легитимира Борислав Михайлов като президент на Българския футболен съюз (БФС). В съобщение в страницата си във Фейсбук Р-Еволюцията е тук от екипа на бившия нападател съобщиха, че Апелативният съд в София е върнал за разглеждане дело, заведено от клубове срещу конгреса на БФС през октомври 2021 г.


Жалбите бяха подадени от ФК Русокастро и ФК Венци, като Софийският градски съд ги отхвърли с аргумент, че тези два клуба са "изключени като членове на БФС и нямат правен интерес да водят това дело". С определение от 16 май Апелативният съд е върнал делото.


"Аргументът, с който Софийският градски съд на практика отказа да гледа по същество делото, заведено срещу конгреса на БФС, дал основание на Борислав Михайлов да се самопровъзгласи за новоизбран президент, не издържа в Апелативния съд. С определение от 16 май 2023 г. Апелативният съд затвърди съществуващата практика членове на федерация, обжалвали решения на върховните си органи, да имат право на това, независимо че след това са били изключени от сдружението", написаха от екипа на Бербатов


"Предвид тежките нарушения на закона и устава на БФС очакваме този конгрес да бъде обявен за невалиден и най-сетне да се стигне до прозрачен и честен конгрес. Независимо от разпространявана дезинформация в услуга на самопровъзгласилото се ръководство, най-отговорно заявяваме, че няма съдебно решение, легитимиращо Михайлов като президент на БФС", се казва още в позицията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак