Свързани новини

25.04.2011 13:49

Нещо странно мори Бербатов

Видян 1623 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Слуховете, че Димитър Бербатов има мистериозна контузия, която да се окаже даже треньорска, може и да не са силно преувеличени.

30-годишният бивш капитан на националния, който е първи при голмайсторите в Англия с 21 попадения, съмнително остана извън групата на Манчестър Юнайтед за първия 1/2-финал от Шампионската лига с германския Шалке в Гелзенкирхен днес. Това е 3-и пореден мач, в който Бербо дори не помирисва резервната скамейка. За последно той игра при загубата 0:1 от кръвния враг Манчестър Сити за Купата на Англия на 16 април, когато профука две чисти положения, а след това закуцука и бе сменен. Бербо бе аут от състава при 0:0 с Нюкасъл и 1:0  над Евертън, като така засили спекулациите, че мениджърът Сър Алекс Фъргюсън е вдигнал доверието от най-големия си любимец. 

От друга страна обаче личният агент на Бербо – Емил Данчев, отрече клиентът му да има проблеми в Юнайтед.

“Единственият проблем на Митко на Олд Трафорд е проблемът с адукторите му. Той минава специални процедури, за да се оправи. Бях при него в Манчестър и всичко е наред. Нека веднъж завинаги се разбере, че няма никакъв конфликт между Митко и Фъргюсън. До два-три дни Митко ще се излекува и вероятно ще бъде в групата за шампионатния мач с Арсенал в Лондон“, заяви Данчев, като отрече информациите, че Бербо страда от футболна болест и ще претърпи операция.

 “Не става въпрос за футболна болест, а за възпалени адуктори. Разликата е огромна”, троснато обясни бившият изпълнителен директор на ЦСКА.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.