Свързани новини

28.08.2020 14:24

Най-нормално е утре, ако закъсаме, г-н Пеевски отново да помогне: Тити

Видян 2019 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


    "Най-нормално е утре, ако закъсаме, г-н Пеевски вероятно отново да помогне. И трябва да се сърдим? На мен не ми се е обадил. Ще потвърдя, че ако ми се обади, бихме приели. Прекалено се демонизират някои фигури в държавата и се опитваме да се правим на по-светци от папата."


Това заяви пред бТВ членът на надзорния съвет на "Левски" Константин Папазов. И допълни, че с удоволствие би приел пари от депутата от ДПС Делян Пеевски дори и с цената на личен срам, стига касата на клуба да е пълна. Папазов дори заяви, че е готов да даде своите акции в "Левски", които са в размер на 31%, на Пеевски, ако политикът прояви интерес.


    "Нека касата на "Левски" бъде пълна, пък който иска да ме плюе", обобщи Папазов.


Според Папазов Пеевски категорично обича "Левски". Политикът обаче нямал влияние в клуба. Преди няколко месеца Пеевски дари 500 000 лв. на "сините" през фирмата си "Интръст". Голяма част от "сините" фенове тогава призоваха ръководството да не приема това дарение, тъй като идеята е "Левски" да не бъде повече зависим от политици, бизнесмени и т.н. В клуба обаче все пак приеха парите.


    "Дали съм човек на Пеевски? Аз съм човек на моите родители, които са ме създали и са ме възпитали. Човек съм на моето семейство и имам волята да гледам всеки в очите. Защото никога не съм зависил от никого. Може би - не се срамувам да кажа, моят учител казваше: "Всеки има църква, в която да се кръсти" - моята църква беше Георги Илиев. И никога не съм се срамувал да го казвам независимо какъв е бил той", каза още Папазов.


Той внесе и уточнения относно заема от 200 хил. лв, с който бяха изплатени част от заплатите на футболистите. Преди дни Папазов заяви, че той е отпуснал парите през своята фирма. Днес обаче допълни, че парите са дошли от собственика на "Царско село" Стойне Манолов и са минали през неговата фирма. Манолов не е знаел за това. Папазов обясни, че парите му били дадено от Манолов за инвестиционен проект, свързан със строителство. Сделката обаче била замразена и той решил да даде тези пари на "Левски", защото вече са се очаквали постъпления от продажбата на Иван Горанов в "Шарлероа". Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков е бил запознат със ситуацията.


    "Ако искаме да се отървем от модела "бащица", тези, които говорят, че трябва да се отървем от модела "бащица", да помагат, а не да поставят препятствия", заяви Папазов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 28.08.2020 15:16

    Cherven sfetofar za tozi.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби