Свързани новини

24.09.2009 10:31

Михов: Осемте милиона не са най-голямата трагедия на футбола

Видян 1735 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Осем милиона за осем отбора не е най-голямата трагедия на българския футбол", заяви президентът на ПФЛ Валентин Михов, цитиран от БГНЕС.



"Винаги се греши, но по-добре да е по-малко. Футболът трябва да си взаимодейства с данъчните. Навсякъде има престъпления с данъци, но има и класификация на тях. Цифрите са обезпокоителни. От 2-3 години се занимаваме с тях", допълни Михов по повод на информацията на НАП. "Имам минимум за заплати в "Б" и "В" група. Работим с НОИ, с другите институции, за да има професия "футболист". Дори имаше куриоз преди известно време, че "футболистът" трябва да почива в събота и неделя. Проверката не е наказание. Осем милиона за осем отбора не е трагедия. В "А" група минималната сума за осигуряване е 700 лева. Бюджета й е половината от трансферната сума на Бербатов", обясни той. "Ще направим срещи в клубовете, за да изчистим тези неща. Всеки футболист трябва да носи отговорност за доходите си. Извън заплатите си те си имат договори и сами трябва да се осигуряват на тях. Данъчните не пречат, а помагат", завърши Михов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион