Свързани новини

12.11.2021 16:11

Медалистите от Европейското първенство по бокс за младежи с признание от спортния министър

Видян 894 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Поредно признание от министъра на младежта и спорта Андрей Кузманов за своите успехи получиха младите български боксьори Уилиам Чолов, Радослав Росенов, Даниел Крилов, Кирил Борисов и техният треньор Борислав Бояджиев. Спортният министър награди с почетни плакети на ММС европейските шампиони по бокс за младежи Уилиам Чолов (75 кг) и Радослав Росенов (60 кг) от шампионата на Стария континент в Будва, Черна гора.  


    Бяха наградени и бронзовите медалисти Даниел Кирилов (57 кг) и Кирил Борисов (+92 кг). Завоюваните от тях медали наредиха България на четвърто място в крайното класиране на шампионата.


    Спортният министър поздрави медалистите и им пожела да бъдат здрави и да продължават да радват спортната общественост с постиженията си. Той увери боксьорите, че е готов винаги да ги подкрепи.


    Треньорът Борислав Бояджиев сподели със спортния министър, че е изключително доволен от представянето на младите ни боксьори и ако продължават да бъдат така целеустремени, ги очакват големи успехи и сред мъжете.


    Медалистите тази учебна година са абитуриенти, а от следващата влизат в мъжките категории. Призьорите от Европейското първенство - Уилиам Чолов, Кирил Борисов и Радослав Росенов са възпитаници на 57 СУ „Св. Наум Охридски“, София, 30 СУ "Братя Миладинови", София, и Спортно училище "Майор Атанас Узунов" -  Русе.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева