Брутално орязване на заплатите на Кристиано Роналдо и съотборниците му в Манчестър Юнайтед готви ръководството на червените дяволи

Свързани новини

09.05.2022 10:40

Манчестър Юнайтед нанася тежък удар по Роналдо и компания

Видян 1022 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Брутално орязване на заплатите на Кристиано Роналдо и съотборниците му в Манчестър Юнайтед готви ръководството на червените дяволи, според Дейли Мейл.


 


С цели 25% ще бъдат намалени възнагражденията им, след като отборът профука възможностите си да докопа участие в Шампионската лига следващия сезон с унизителен резил 0:4 от Брайтън.


 


Освен спортния аспект отбор с престижа на Манчестър Юнайтед да не играе в най-важния клубен турнир в света, отсъствието ще има икономически последици за клуба, който ще се лиши от десетки милиони приходи, а това ще се отрази и на футболистите.


 


Състезателите ще бъдат неприятно сюрпризирани с намаление на заплатите с до 25 процента заради неучастието си в Шампионската лига. Сред тях е и Кристиано Роналдо, който според информация на английските медии ще намали заплатата си от 385 000 паунда на седмица на 288 000.


 


Давид де Хеа, от своя страна ще премине от около 375 000 паунда на седмица до около 281 000.




След боя, който Юнайтед отнесе от Брайтън в събота, временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник поднесе извинения за резила към привържениците. След загубата Юнайтед остава шести във временното класиране с 58 точки от 37 двубоя и загуби шансове за класиране в топ 4.



Петият Тотнъм е с 62 точки след 35 срещи, а тимът на Арсенал, който заема четвъртата позиция – последната, даваща право на участие в Шампионската лига догодина, има 63 точки от 34 изиграни мача.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Малко забавна безпристрастна статистика 11.05.2022 05:16

    3 милиона на месец наистина не са чак толкова много, като се вземе в предвид и нарастващата инфлация. 3 милиона или едномесечната заплата на вратарчето Де ГЕЯ, като сума се равнява хипотетично на 10,000 български минимални пенсии.Т.е. един горд средностатистически европейски пенсионер, като българския , за да вземе 3 милиона лева от пенсии, трябва да получи точно 10,000 пенсиики. Във измерение на време, това значи, че 10,000 месеца е равно почти на 875 години, т.е. малко под ДЕВЕТ ВЕКА!Ако един хипотетичен бг.пенсионер е започнал да получава примерно през 1122 година по 300 лева пенсия на месец, някъде към 32 Февруарий, 2023 година общата сума на всичките му получени пенсии за девет века ще се равняват на една едномесечна заплата на вратарчето Де ГЕЯ! Ит'с нот ту беед, изънт ит!

  • 001 ЦСКА - 1848, сектор Д 09.05.2022 11:07

    Ама това вече наистина е безобразие! Така безобразно да окастрят заплатите на Роналдо и на Де Гея( David de Gea)!?! Ами така, kakто са го подкарали, след орязване на заплатите им, Роналдо и Де Гея, ще взимат само по 288,000 паунда на седмица, което се равнава на само 676,000 лева на седмица и на някакви си мижави сплескани 2,750,000 лева на месец!?! Ми това си е чиста мизерия. Поне една дузина наши честни и почтени клептоолигарси имат 4-5 пъти по-голями месечни приходи от колкото тези двама световни футболисти! Предлагам цяла България да не дремем пред ТВ екраните , а да дарим по една заплата за фонда подпомагане на изнемогващите футболисти от МЮ! Всеки достоен патриот ще трябва да си отвори кесията и дари поне по една пълна заплата плюс ДДС! Премиера да каже на коя африканска банкова сметка да дараваме и да започваме! Не се ошумолясвайте а дарявайте, Роналдо и Де Гея на вас разчитат!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв