Лионел Меси

Свързани новини

08.06.2023 09:48

Лионел Меси: Отивам в Интер-Маями

Видян 2632 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лионел Меси ще продължи кариерата си в САЩ в отбора на Интер-Маями, който е собственост на Дейвид Бекъм. Това обяви аржентинският футболист пред испанските вестници Спорт и Мундо Депортиво. Договорът му с ПСЖ изтече, като в последните месеци 7-кратният носител на Златната топка беше свързван със завръщане в Барселона. За това негово желание потвърди и баща му.


"Взех решение да напусна Европа и отивам в Маями", потвърди Меси пред двете испански издания. "Истина е, че имах оферти от друг европейски клуб, но дори не съм мислил върху него, защото моята идея беше единствено да отида в Барселона.
Аржентинецът потвърди, че ще заиграе в Мейджър Лийг Сокър (МЛС) и ще промени своите приоритети.


Той напусна Барселона през лятото на 2021 г. в разгара на тежката финансова криза в клуба. Две години Меси игра за ПСЖ, но не е крил желанието си пак да облече екипа на каталунците. Заради сложната финансова ситуация и ограниченията, които Ла Лига налага, обаче това няма да се случи.


"Наистина исках, бях много развълнуван да се върна, но след като преживях болезненото напускане, не исках да бъда отново в същата ситуация - да чакам да видя какво ще се случи. Чух, че е трябвало да продават играчи или да намаляват заплатите на играчите и истината е, че не исках да преминавам през това, нито да поемам отговорност", коментира Меси.


Цените на билетите за мачовете на Интер Маями скочиха само за няколко часа в сряда след съобщенията, че футболната легенда Лионел Меси ще напусне Пари Сен Жермен и ще премине в МЛС - което той по-късно потвърди - като най-евтините билети на вторичния пазар скочиха с повече от 1000% за първите мачове на Меси с клуба.


Най-евтиният билет за мача на Интер Маями за Купата на Лигата срещу мексиканския Крус Азул на 21 юли - предполага се, че това ще бъде първият мач на Меси с клуба - скочи от 29 на 459 долара според TickPick, след като в сряда сутринта се появи информация, че седемкратният носител на Златната топка ще се присъедини към Интер Маями на Дейвид Бекъм (Меси потвърди информацията в интервю за испанския вестник Mundo Deportivo).


Цената на билета за домакинския мач на Маями срещу Ню Йорк Ред Булс на 26 август - за който се съобщава, че ще бъде първият мач на Меси в МЛС - скочи от 30 долара на 512 долара, според TickPick.


Мачът на Маями срещу действащия шампион на МЛС ФК Лос Анджелис на 3 септември също се покачи от 81 долара за най-евтиния билет на 599 долара в първите часове, след като множество медии съобщиха, че вторият най-добре платен спортист в света се насочва към Маями, след като се появиха спекулации, че може да се присъедини отново към бившия си клуб Барселона или да сключи грандиозна сделка със саудитския клуб Ал-Хилал.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес се съсредоточете върху личните си начинания и планове

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес се съсредоточете върху личните си начинания и