На 24 февруари Ивков обяви, че собственикът е забранил играчи да се продават, а на 9 март Сираков заяви, че е лъжа, че има оферти. По-късно отношение взе и Станимир Стоилов, а в неделя собственикът промени позицията си, казвайки, че "не е искал втора Казанска афера".

Свързани новини

13.03.2023 16:59

Левски на левскарите призова ръководството да се оттегли

Видян 5460 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ръководните фактори в Левски да подадат оставки или да депозират акциите на клуба, ако са излъгали. Това призова сдружението Левски на левскарите на пресконференция. Фенската организация, която беше учредена през 2022 г. като "решителна стъпка за бъдещето" и вариант за управление на клуба, за пореден път разкритикува собственика Наско Сираков.


В последните седмици Сираков влезе в задочен спор с изпълнителния директор Ивайло Ивков и треньора Станимир Стоилов дали в клуба са постъпвали оферти за над 6 милиона лева за Хосе Кордоба и Андриан Краев.


На 24 февруари Ивков обяви, че собственикът е забранил играчи да се продават, а на 9 март Сираков заяви, че е лъжа, че има оферти. По-късно отношение взе и Станимир Стоилов, а в неделя собственикът промени позицията си, казвайки, че "не е искал втора Казанска афера".


"Призоваваме Стоилов и Ивков, ако ни лъжат, да подадат оставки без никакви претенции към клуба", каза председателят на Левски на левскарите Димитър Костадинов и после продължи по темата Сираков.
"Ако се окаже така, че мажоритарният акционер ни е излъгал за пореден път, да депозира акциите си и да станат собственост на нашия клуб. Така левскарите ще можем заедно с генералния спонсор, който пое отговорност да поеме заплатите на клуба и да продължи да води преговорите с НАП. Така ще можем да продължим битката за спасяването на Левски. Очевидно някой лъже в Левски, нека се разбере кой е той и веднъж завинаги да спрат тези недостойни и неправилни неща."


Костадинов и сдружението изразиха несъгласие с ходовете на Сираков.
"Един добър управленец би трябвало да приеме добра оферта, макар и не най-добрата, за да спаси клуба. На мен ми се струва некоректно, тъй като и аз съм акционер, защото собственикът взима решение, което не може да покрие и иска ние да ги покриваме. Това е за пореден път. Цялата левскарска общност вади от джоба си след всеки собственик."


Левски на левскарите обяви и че ще иска в надзорния съвет да бъдат направени промени. Това може да се случи на общото събрание на акционерите, което е свикано на 6 април.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион