Барселона и Интер си спретнаха сензационен спектакъл, завършил при резултат 3:3 в ключова битка от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига

Свързани новини

13.10.2022 15:04

Левандовски спаси Барселона от отпадане в невероятно шоу срещу Интер

Видян 3001 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Барселона и Интер си спретнаха сензационен спектакъл, завършил при резултат 3:3 в ключова битка от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Срещата предложи много вълнуващи моменти, като и двата отбора имаха много възможности.


Барса успя да поведе в резултата с 1:0 след попадение на Дембеле в самия край на първото полувреме, но голямото шоу тепърва предстоеше.  Второто полувреме безспорно бе най-бляскавото от старта на Шампионската лига.
Интер стигна до шокиращ обрат, след като първо Николо Барела изравни в 50-ата минута, а Лаутаро Мартинес даде преднина на гостите в 63-ата минута. Това означаваше, че Барса със сигурност ще се сбогува с турнира, но Роберт Левандовски бе на друго мнение.


Полската голова машина изравни за 2:2 след хубав удар от наказателното поле. Домакините се втурнаха да търсят победен гол, но вместо това Госенс ги попари с трети гол в 89-ата минута. И когато кошмарът отново надвисна над Камп Ноу, отново Левандовски се превърна в спасител след попадение с глава в 93-тата за крайното 3:3.
Въпреки че отърва загубата обаче, Барселона не е в добра позиция, тъй като разликата с втория Интер се запази на 3 точки и каталунците вече не държат съдбата в ръцете си.
Вечерта предложи още интересни и резултатни мачове. Погледите бяха привлечени към Шотландия, където Рейнджърс поведе, но отстъпи с 1:7 срещу Ливърпул. Мохамед Салах, който влезе като резерва в 68-ата минута, заигра в историята с най-бързия хеттрик в Шампионската лига. Египтянинът вкара три гола за шест минути.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци