Свързани новини

21.03.2020 17:03

Кобрата: Егоистично е да мисля за мач в момента

Видян 2713 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Преди седмица със заповед на Министерството на здравеопазването бяха затворени всички спортни обекти, за да се ограничи разпространението на коронавируса.


 


В този списък попада и залата за бокс на Кубрат и Тервел Пулеви. В момента тя се използва единствено от братята, за личната им подготовка. А гостите влизат само след дезинфекция!


 


"За съжаление, това е ситуацията. Хем е смешна и комична, хем е трагична, хем е сериозна. Много сериозна, поне за мен. Това, което се случва в тази зала, е тъжно. Защото ехото вече е съвсем различно и много по-голямо, което значи, че няма нито един човек. Ние също се съобразихме със закона, който - за радост, е много добре. Това е тъжното, това наистина е много тъжното, защото не само нашата зала, но и много други предприятия, помещения, други зали, офиси са просто... ей така, празни. За съжаление - това е ситуацията", разсъждава Кобрата за случващото се в света.


 


Аз смятам, че българинът доказа, че, когато има общи правила, които са важни, той разбира. Просто тук е тънката граница, че хората, които управляват България, трябва хем да предоставят на хората, че ситуацията е много сериозна, хем да не ги панират. Този момент е много деликатен - да не се внесе смут и паника, така че ситуацията е изключително сериозна", добавя той.


 


Пулев прекарва тези дни в подготовка. За онзи дългоочакван мач с Антъни Джошуа. Като задължителен претендент за титлата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), Кобрата трябва да се качи на ринга срещу британеца. Двете страни постигнаха договорка това да се случи на 20 юни в Лондон. Само че ситуацията с коронавируса прави тази среща невъзможна според българина, предава Topsport.bg.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни