29.03.2018 15:31

Юнайтед започва операция Роналдо

Видян 3344 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Манчестър Юнайтед е отправил официална оферта към Кристиано Роналдо, пишат медиите в Испания.  Червените дяволи са предложили на португалеца заплата в размер на 30 милиона евро на сезон. За сравнение в Реал Мадрид Роналдо получава по 23,6 милиона. На този етап обаче не е ясно, какво ще кажат от мадридския гранд, тъй като настоящият носител на Златната топка има договор с клуба до 2021 година.В последно време португалецът не веднъж изрази своето недоволство от размера на сегашното си възнаграждение. Той не е доволен и от факта, че президентът на Реал Флорентино Перес все още не му е отправил предложение за увеличаване на заплатата му.  Освен това Роналдо има и сериозен проблем с данъчните в Испания. Припомняме, че според обвинението той е укрил данъци в размер на над 14 милиона евро. Общата сума, която той трябва да плати с глобите е € 25 млн., ако иска да избегне влизане в затвора. Трябва да споменем също и факта, че начело на Манчестър Юнайтед е неговият сънародник – Жозе Моуриньо, с когото двамата вече работиха заедно в Реал.  Повече яснота относно бъдещето на петкратния носител на Златната топка ще има след края на Световното първенство в Русия.


В същото време стана ясно, че мениджърът на Юнайтед – Жозе Моуриньо е поискал поне пет нови попълнения през летния трансферен прозорец. Намеренията на португалеца са да вземе двама полузащитници, които да заменят Майкъл Карик и Маруан Фелаини, един централен защитник, както и ляв, и десен краен бранител. Сред спряганите за трансфер при Червените дяволи са: бразилците Жоржиньо и Фред, Тоби Алдервейлд от Тотнъм, Алек Сандро от Ювентус и Ектор Белерин от Арсенал.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Денят е със смесена енергетика

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят е със смесена енергетика, но е напълно подходящ