Свързани новини

27.07.2011 17:00

Ицо Казака предаде ЦСКА, работи за Левски

Видян 1916 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Христо Стоичков забрави, че ЦСКА го направи най-великия български футболист за всички времена и започна да работи с кръвния класов враг Левски.


Легендарният №8, който с армейците стана 3-кратен шампион и 4-кратен носител на Купата, а през 90-а бе продаден на Барселона, за да пише история, вече урежда трансферите на Герена. Както е известно, Ицо стана съветник на президента на руския Ростов и стана честит казак с калпак и сабя. В качеството си на такъв той в момента е в напреднали преговори с Левски за привличането на македонския халф Дарко Тасевски, гадже на Мис България 2010 Ромина Андонова, край река Дон.  


"Действаме по въпроса с преминаването на Дарко в Ростов. Трансферът най-вероятно ще стане факт през следващата седмица", съобщи мениджърът на Тасевски Мирчо Димитров, който бе връзката за отиването на Ицо в руския клуб. Агентът, популярен с прозвището Мирчо от Вършец, открай време работи с Левски.


 "Крайното решение е в ръцете на Стоичков. Трансферите в Ростов минават през него. Вече се чух с Ицо. Каза ми, че много харесва играта на Дарко и най-вероятно трансферът ще се осъществи. Предполагам, че ръководствата на Левски и Ростов ще постигнат разбирателство", добави Мирчо Димитров.


Говори се, че самият Ицо, който онзи ден доволно обяви, че новият му пост е казак, има пръст и в още една сделка на Герена – привличането в Левски на таланта от Барселона Тони Калво.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци