Илиан Илиев

Свързани новини

01.11.2023 16:12

Искам да играем по-смело и да сменим мисленето: Илиан Илиев

Видян 2236 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В опит да помогне и да промени мисленето на футболистите, Илиан Илиев приема поканата да стане национален селекционер. Това обяви специалистът при представянето си на базата на Българския футболен съюз (БФС). Първите му два мача ще са европейските квалификации с Унгария (16 ноември) и Сърбия (19 ноември).

Илиев, който води Черно море, подписва договор за 2 години и 7 месеца. След лятото, когато изтича контрактът му с варненския клуб, ще се преценява дали Илиев ще продължи и в Черно море. В кариерата си той е водил още Берое, Левски, Локомотив (Пловдив), Верея и Интерклуб в Ангола. Като футболист Илиев има 34 мача и 3 гола за националния тим. Той е участник на световното първенство през 1998 г.

"Дълго мислех по това предложение. Трудно се напуска този комфорт, който съм изградил във Варна, тъй като 5-6 години съм на едно място. Също така, другата причина беше трудният момент, в който се намира националният отбор. Аз обаче съм длъжен да дойда и да опитам да помогна", коментира Илиев пред репортери.

"Виждам, че играчите излизат да играят с притеснение и са сковани, това трябва да се промени. За краткото време, в което се събира националният отбор не може да се промени нещо повече от мисленето на играчите и да опитаме да играем правилно тактически. Играем със страх, което е нормално след толкова много мачове без победа. Играеш ли със страх, то е по-вероятно да загубиш. Това искам да променим", каза още той.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.