"Съжалявам, че не успяхме да зарадваме феновете със Суперкупата. Докато Левски има така публика, той ще бъде жив. Левски се завръща като фактор в българския футбол.

Свързани новини

02.09.2022 11:09

Играхме отлично и заслужавахме да спечелим: Стоилов

Видян 4664 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Левски изигра почти отличен мач и заслужаваше да спечели Суперкупата на България по футбол, заяви старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов след поражението с дузпи срещу Лудогорец.  Двата отбора направиха драматично равенство 2:2 в редовното време, а при ударите от 11 метра "сините" допуснаха два пропуска и един повече от Лудогорец.


"Стана много интересен, динамичен и резултатен мач. Играхме горе-долу на върха на възможностите ни, показахме добра игра, но имахме тежки пет минути, в които ни вкараха два гола. Показахме характер и изравнихме, а лотарията на дузпите отново не проработи в наша полза. Поздравявам Лудогорец за победата", каза Стоилов в интервю за Диема Спорт.


"През първата част играхме отлично, но не бяхме уверени в завършващата фаза. Като агресия и динамика обаче бяхме значително по-добри. За нас е добре да играем срещу толкова добър отбор, тъй като научаваме докъде сме стигнали и къде можем да надграждаме. За мен засега се представяме малко над моите очаквания, но има още много работа.


"Съжалявам, че не успяхме да зарадваме феновете със Суперкупата. Докато Левски има така публика, той ще бъде жив. Левски се завръща като фактор в българския футбол.


"Днес имаше много плюсове за нашия отбор. Показахме, че можем да пресираме, да се борим, да комбинираме, а и видяхме грешките. Не мога да се оплача от представянето на отбора. Не заслужавахме да загубим, а напротив - заслужавахме повече да спечелим".


Снимка: Спортал




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак