Свързани новини

10.03.2014 14:27

Григор Димитров отново мачка на корта

Видян 1235 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата ракета на България Григор Димитров продължава великолепното си представяне от началото на годината. След като преди седмица завоюва титлата в Акапулко, вчера призори Гришо стартира повече от убедително участието си на Мастърс турнира в Индиън Уелс. В среща от втория кръг 22-годишният хасковлия победи холандеца Робин Хаазе с 6:4, 6:3 и по този начин си осигури нова среща с Ернестс Гулбис. С достигането до третия кръг поставеният под номер 15 в схемата българин спечели 28 000 долара от наградния фонд на турнира и 45 точки за ранглистата.


След мача на пресконференцията на Григор Димитров изненадващо се появи сръбската суперзвезда в тениса Новак Джокович. „Да поговорим“, обърна се към многобройните журналисти Ноле. „Тук е моят приятел Григор, най-добре изглеждащото момче в тура. Няма нужда да говорим много за тенис. Ти имаш толкова успехи тази година, да поговорим за начина, по който изглеждаш“, добави Джокович.


Първата ни ракета демонстрира нужното уважение към световния №2: „Имали сме много битки досега и се надявам да предстоят още много. Той е страхотен боец и го е доказвал много пъти. Титли от Големия шлем и всичко останало - няма какво повече да се каже за един голям играч като него“, каза Димитров.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв