Свързани новини

04.01.2020 09:01

Гимнастичките с първа тренировка за 2020 г.

Видян 2130 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 03 януари в зала "Раковски" се проведе първата тренировка на националните ни отбори по художествена гимнастика. По традиция тренировката започна с молебен за здраве, успехи и благополучие, отслужен от Отец Янко, след което момичетата, треньори и ръководители си честитиха новата олимпийска 2020 година и си пожелаха много здраве, сили и късмет.


 


България е с пълен комплект квоти за Олимпиадата в Токио (две в индивидуалното - спечелени от Катрин Тасева и Боряна Калейн) и квота за ансамбъла, спечелена от отбора в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, предава Sportal.bg.


 


В залата имаше много настроение, усмивки и както винаги не липсваха и приятните изненади. Нациоанален отбор девойки (индивидуално и ансамбъл) подариха на каките ръчно изработени картички и торта с олимпийските кръгове, с пожелание да бъдат здрави, да играят без грешка и да спечелят мечтаните олимпийски медали. Всички състезателки и треньори осъзнават с каква особена важност е тази година, за да увенчаят един 4 годишен труд с успешно представяне на Олимпиадата и показаха много хъс, готовност и желание за работа.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.