Свързани новини

14.01.2020 12:20

Фюри и Уайлдър си обещаха нокаути

Видян 1387 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малко повече от месец преди да се срещнат в мач реванш за световната титла в тежка категория, Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри застанаха един срещу друг в Лос Анджелис.


Двамата боксьори участваха в пресконференция преди двубоя си в Лас Вегас на 22 февруари, предава Дневник.


Мачът ще бъде втори между двамата и ще бъде за пояса на Световния боксов съвет (WBC), който е притежание на Уайлдър. На 1 декември 2018 г. срещата помежду им завърши наравно.


Фюри се закани, че този път ще нокаутира американския боксьор, въпреки че два пъти беше пратен в нокдаун в първата среща. Според Циганския крал той ще се справи за два рунда.


"Търся нокаута, ясно е, че няма да получа решение в моя полза в Съединените щати. Затова и наех треньор от "Кронк" като Шугархил Стюърт. Всички боксьори, минали през тази школа, са били със силна дясна ръка и аз ще съм поредният. Лека нощ! Омръзна ми от мачове със съдийски решения, ще се изправя срещу Уайлдър в центъра на ринга и по-добрият ще остане на краката си, другият пада", каза Фюри.


"Искам го лице в лице. Ще го победя за два рунда, два. Сега може и да се смееш, но след това ще ме гледаш легнал по гръб."


Двамата боксьори имаха по два мача след срещата си през 2018 г. Фюри нокаутира Том Шварц и победи по точки Ото Валин, въпреки че получи тежка аркада. Уайлдър нокаутира по зрелищен начин Доминик Бризийл и Луис Ортис.


"Имахме по две загрявки, моите бяха по-опасни, а той (Фюри) заложи на сигурното. Аз се боря, за да оставя наследство в бокса, а той няма колан освен този, който му държи панталоните", отговори Уайлдър и разкритикува съперника си за честата смяна на треньорите.


"Имам недовършена работа срещу него и ще я завърша. Ще го нокаутирам, защото съм кралят на джунглата. Ще му откъсна главата, ще го изхвърля през въжетата", завърши Бронзовия бомбардировач.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни