Свързани новини

08.06.2020 15:40

Фюри и Уайлдър се бият на Коледа в Австралия

Видян 1032 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Третият мач между световния шампион в тежка категория Тайсън Фюри и предишния носител на пояса на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър може да се проведе в деня след Коледа в Австралия, съобщава БГНЕС.


След равенство в първия двубой през 2018, Фюри нанесе първа загуба в кариерата на американеца през февруари, а спорът между двамата ще приключи с трети двубой в края на тази година. Заради пандемията от COVID-19 и множеството ограничения, свързани с нея, датата и мястото на провеждане на третия мач остават неясно, но според информацията към момента фаворит за домакин е австралийският град Сидни.


Идеята на организаторите е мачът да се проведе в ранния следобед местно време на 26 декември, което означава, че зрителите в Америка ще могат да гледат сблъсъка в Коледната вечер, а това ще доведе до огромен зрителски интерес. Това разкри австралийският боксов промоутър Дийн Лонерган, който уточни, че британските фенове ще гледат мача около 2:30 часа сутринта на 26 декември.


Промоутърът на Фюри Боб Арън вече е работил с Лонерган по организирането на мачове в Австралия с участието на именити боксьори, включително и двубоят на бившия световен шампион Мани Пакиао с Джеф Хорн в Бризбейн през 2017.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец