Свързани новини

03.07.2013 10:45

Фенове на ЦСКА обсадиха районния съд

Видян 1465 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Десетки фенове на футболен клуб ЦСКА обсадиха Софийският районен съд вчера. Всички те искаха свобода за задържаните привърженици на клуба.


Припомняме, че в събота привържениците на ЦСКА нападнаха сградата на футболната централа, обстрелвайки я с бомбички и камъни. Заради атаката повечето от стъклата на сградата бяха счупени. В резултат на това феновете бяха обвинени за погрома над сградата на Българския футболен съюз.


Общо 17 души бяха задържани в СДВР в хода на спецоперацията на МВР след погрома срещу сградата на футболната централа. Двама пък се издирват. На деветима са повдигнати обвинения за хулиганство за унищожаване и повреждане на имущество. На трима от тях са повдигнати обвинения за опит за палеж. За всички тях бе постановена 72-часова мярка задържане под стража. Останалите са разпитани като свидетели.


Въпреки проблемите, един от собствениците на клуба Димитър Борисов, заяви, че ЦСКА ще го има. "Всичко ще бъде наред. Не знам за какво се притеснявате. Новото дружество ще вземе лиценза на Нефтохимик.


ЦСКА ще продължи да съществува. Титан няма да има нищо общо повече. Ще изпълним всичко, което сме обещали, дано този път всички са доволни", заявил Борисов. Дори и вариантът с Нефтохимик да не се получи, както твърди Борисов, ще бъдат водени преговори  с други клубове.


Правим всичко това, за да решим проблемите на ЦСКА, обясни спортният директор Аспарух Никодимов, който е и основател на новото дружество ЦСКА 1923.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни