Единствената сериозна грешка на Фейгин беше падане при опит за троен ритбергер

Свързани новини

17.02.2022 16:36

Фейгин 24-та в Пекин, нервите на Валиева не издържаха

Видян 1636 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Българската фигуристка Александра Фейгин се представи добре във волната програма на олимпийския турнир в Пекин. Тя игра по музика на Игор Стравински. За изпълнението си 19-годишната Фейгин получи 100,15 точки и събра общо 159,31, което я нареди на 24-то място в крайното подреждане.


 


Единствената сериозна грешка на Фейгин беше падане при опит за троен ритбергер. С нейното съчетание приключи българското участие на Пекин 2022.



Подложената на сериозен стрес в последните дни заради положителна допинг проба Камила Валиева не успя да се събере и да изиграе чиста волна програма. 15-годишната рускиня направи серия от падания и след първото място в кратката програма, тя изпадна от тройката и остана четвърта със 224,09 (141,93 във волната).


 


Олимпийска шампионка със 175,75 точки във волната програма и общ сбор от 255,95 точки стана друга представителка на Руския олимпийски комитет - световната шампионка от миналата година Анна Шчербакова.


 


С блестяща волна програма, изпълнена с четворни скокове, среброто заслужи Александра Трусова със сбор от 251,73 точки. Рускинята получи най-високата оценка от всички на волната програма – 177,13.




Японката Каори Сакамото се пребори за бронзовото отличие със сбор от 233,13 (153,29 във волната).




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.