Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън определи решението да си тръгне от отбора на Мерцедес в края на годината като „едно то най-трудните в живота ми“.

Свързани новини

02.02.2024 10:50

Едно от най-трудните решения в живота ми: Хамилтън

Видян 2033 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън определи решението да си тръгне от отбора на Мерцедес в края на годината като „едно от най-трудните в живота ми“.

Както е известно след светкавични преговори британецът ще премине във Ферари за началото на сезон 2025. Преди това той ще изкара едно последна година в Мерцедес, която ще е под №12 за него в тима от Бракли.

„Бяха 11 страхотни години с този отбор, много съм горд с постигнатото от нас заедно. Мерцедес е част от моя живот откакто бях на 13 години. Това е мястото, на което израснах, така че решението да си тръгна е едно от най-трудните в живота ми.

„Но моментът е правилен за мен да предприема тази стъпка и се вълнувам, че поемам ново предизвикателство. Вечно ще съм благодарен на семейството на Мерцедес за подкрепата, най-вече на Тото за приятелството и лидерството. Искам да завършим на върха заедно. Отдаден съм на 100% да дам най-доброто от себе си този сезон, който ще е моят последен със „сребърните стрели“, казва Хамилтън в своето изявление, част от прессъобщението, с което Мерцедес обяви неговото напускане.

В прессъобщението на Ферари, с което бе обявено привличането на Хамилтън нямаше цитат нито от него, нито от ръководителят на отбора Фредерик Васьор, нито от президена на Ферари Джон Елкан.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец