Свързани новини

15.06.2020 10:22

Джокович: На драго сърце бих дошъл да играя в София

Видян 1651 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният номер 1 Новак Джокович заяви, че с удоволствие би дошъл да играе в София. На въпрос на 24 часа сърбинът сподели, че се надява това да се случи скоро. „ С Григор говорихме по тази тема и на драго сърце ще дойда да играя с него в София. Трудно ми е точно в този момент да кажа конкретно дали би отнело месеци или дни, но се надявам, че в скоро бъдеще това ще стане. Григор е феноменален човек, изключително добър приятел и аз го ценя много. Както и самият той каза - не му трябваше много време, за да се съгласи да дойде тук. Благодарен съм му от сърце, че дойде да играе в Белград, че ще бъде и в Хърватия. Той е наш, вие сте наши, ние сме братя. Затова ще бъде хубаво да играя в България.”, сподели Джокович.


През този уикенд  най-добрият ни тенисист  участва в благотворителния Adria Tour, който е организиран именно от Джокович. Това бе и първото по-мащабно събитие в тениса след паузата, продиктувана от кризата с коронавируса. В първите си срещи от надпреварата, която се провежда на групи Гришо записа победа срещу 23-ия в света Душан Лайович, но след това допусна неочаквана загуба от Никола Милойевич.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец