23.02.2017 09:32

Дерменджиев: ФК Копенхаген е по-добър от Базел

Видян 1494 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Няма успял роден тим след загуба вкъщи? За всичко си има първи път, каза треньорът.  „Копенхаген е неприятен съперник, защото играе по-специфичен футбол. Гледал съм им много мачове, трябва да им видите двубоите с Порто от груповата фаза на Шампионската лига, за да видите какъв футбол демонстрират и да се направят изводи", обясни треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев. „Много хора подцениха Копенхаген. Аз им казах, че това е сериозен отбор, който сега е по-добър от Базел.Те са по-компактни, играят силово. В София те показаха това, което ние очаквахме", обясни Дерменджиев. Според него отборът е в настроение, въпреки негативния резултат.


„Вие добре знаете, че във футбола всичко се случва. Ние сме добър отбор, рутиниран в международните мачове. Готови сме да кръстосаме шпаги и да покажем нашия футбол.


Вече играхме с фК Копенхаген. Видяхме техните футболисти на живо, видяхме какъв отбор са", добави специалистът. „Не трябва да виним футболистите за ранния гол в първия мач. Такова нещо винаги може да се получи. Един ранен гол при равни сили обаче накланя везните. Трябват много усилия да го върнеш. Освен това за нас този мач е от първите за годината, игровата ни форма не е на 100 процента и е нормално да имаме проблеми. Сега обаче отборът е добре подготвен и може да изиграе силен мач", заяви Дермене-джиев. Относно факта, че нито един български отбор не е продължавал напред след загуба вкъщи, той каза: „Аз уважавам историята и се съобразявам с нея. В крайна сметка винаги трябва да има първи път. Настроени сме да играем по-освободено. В Лудогорец целите винаги са били високи. Влязохме в групите, излязохме от тях, което също се случва за пръв път в историята на българския футбол. Ние имаме силите".


Източник: Фокус



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева