ЦСКА-София скоро няма да започне строителство на нов стадион на мястото на Българска армия, както футболният клуб се надяваше и както ръководството уверяваше феновете през последните месеци

Свързани новини

10.11.2022 15:55

Държавата опроверга ЦСКА-София за напредъка с новия стадион

Видян 4135 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


ЦСКА-София скоро няма да започне строителство на нов стадион на мястото на Българска армия, както футболният клуб се надяваше и както ръководството уверяваше феновете през последните месеци. Това стана ясно след официално съобщение от страна на Министерството на младежта и спорта (ММС), което е собственик на имота в Борисовата градина в столицата и го стопанисва чрез търговското дружество Сердика спортни имоти (ССИ).


На проведена във ведомството работна среща е установено, че практически проектът за цялостна реконструкция на съоръжението и изграждане на съвременна спортна инфраструктура в най-големия парк в София стои в изходна позиция отпреди повече от три години. На 28 октомври 2019 г. Министерският съвет взе решение държавата да учреди смесено публично-частно дружество в партньорство с ЦСКА-София, което да работи по евентуалния съвместен инвестиционен проект.


"На проведената среща всички страни констатираха, че до момента не са предприети никакви реални действия по изпълнението на решението на Министерския съвет. Беше постигнато съгласие в най-кратък срок като първа стъпка да бъде подписан предварителен договор за учредяване на съвместното дружество в изпълнение на решението на МС, който да даде пътната карта за реализация на проекта за нов стадион на ЦСКА с ясно разписани срокове и ангажименти за всяка една от страните", се казва в прессъобщението от ММС.


Констатацията за липса на какъвто и да било напредък е в пълно противоречие с всички публични дейности и изявления от страна на футболния клуб от пролетта насам.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв