Тази неделя (12 февруари) отборът от Пирея трябва да изиграе домакинството си на Йоникос в гръцкото първенство.

Свързани новини

09.02.2023 15:28

Блестящ Везенков с пореден силен мач за Олимпиакос

Видян 4449 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Отборът на Олимпиакос се поздрави със 17-ата си победа от началото на сезона в Евролигата. Момчетата на Йоргос Барцокас надиграха по всички показатели АЛБА Берлин с 93:60 (28:13, 17:22, 28:10, 20:15) в двубой от 24-ия кръг на най-силния клубен европейски турнир.


В основата на успеха за Олимпиакос бе звездата на тима Александър Везенков, който отново избухна срещу любимия си съперник. Националът ни реализира дабъл-дабъл от 28 точки и 13 борби, към които добави още 1 асистенция и 1 открадната топка за 32 минути на терена. При стрелбата си Везенков бе 6/7 от зоната за две точки, 4/6 от тройката и 4/5 от наказателната линия. По този начин крилото оформи изумителен коефициент на полезно действие от 40 в срещата.


Така Олимпиакос остава на лидерската позиция в таблицата с баланс от 17 победи и 7 загуби, докато албатросите остават на дъното с актив от 6 успеха и 18 поражения. От съотборниците на Везенков американецът Томас Уолкъп вкара 15 точки и направи 10 асистенции за гръцкия тим, а Костас Папаниколау отбеляза 11 точки и 4 борби.
В следващия кръг от турнира за Олимпиакос предстои гостуване на Валенсия в Испания на 24 февруари. Тази неделя (12 февруари) отборът от Пирея трябва да изиграе домакинството си на Йоникос в гръцкото първенство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.