В група А на Шампионската лига Байерн очаквано победи гостуващия Галатасарай

Свързани новини

09.11.2023 16:11

Байерн се класира за осминафиналите на ШЛ, Юнайтед отново загуби

Видян 2646 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В група А на Шампионската лига Байерн очаквано победи гостуващия Галатасарай с 2:1 и остава единственият отбор в групата без загубена точка. С тази победа баварците си гарантират класирането за елиминациите. Галатасарай обаче показа, че не бива да бъде отписван и със сигурност няма да се даде без битка.

Хари Кейн отбеляза двата гола за Байерн в 80-ата и 86-ата минута. В добавеното време Седрик Бакумбо върна едно попадение за тима от Истанбул.

В другия мач от групата се разигра истинска драма между Копенхаген и гостуващия Манчестър Юнайтед, в който датчаните надделяха с 4:3. Двата тима се нуждаеха единствено от победа, за да имат по-големи шансове за класиране в следващата фаза на Шампионската лига. Това се отдаде на домакините, макар че те на два пъти губеха – първият път с 0:2 още през първото полувреме и след това с 2:3 през второто.


Съдбоносният момент в мача се оказа червеният картон за английския нападател Маркъс Рашфорд в 42-та минута, когато той настъпи съперников състезател в опит да запази топката и след консултация с ВАР главният съдия Донатас Румсас го изгони. Скоро след това домакините изравниха, но Юнайтед пак поведоха. Все пак с играч по-малко силите им не достигнаха да запазят резултата и в крайна сметка домакините пречупиха гостуващия отбор.

Така червените дяволи се смъкнаха на последното място в групата с 3 точки, а пред тях са Галатасарай и ФК Копенхаген с по 4. Байерн е недостижим с пълен актив от 12 точки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

риби