Иванов коментира и скандалите с Българската федерацията по плуване свързани с неговия договор. Той разкри още, че към момента преговорите за новия му контракт вървят добре и от другата страна са показали готовност да съдействат.

Свързани новини

10.04.2023 16:07

Аз съм най-чистият спортист в България: Антъни Иванов

Видян 2342 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Българският плувец Антъни Иванов заяви, че никога не е пропускал допинг проба. Той говори пред БНТ, като допълни, че е най-чистият спортист у нас. Както е известно родният състезател бе обвинен, че умишлено е пропускал допинг проби, като поради тази причина има насрочено дело срещу него в Спортния арбитражен съд в Лозана.

Иванов коментира и скандалите с Българската федерацията по плуване, свързани с неговия договор. Той разкри още, че в момента преговорите за новия му контракт вървят добре и от другата страна са показали готовност да съдействат.

“С ръка на сърцето ви казвам, че аз никога не съм пропускал допинг проверка. Един път се случи така, че дойдоха и в София, и във Варна за един ден и дадох две проби, но въпреки това се оказах с пропусната проба. Във втория случай нямаше как да си променя местонахождението в Абу Даби. Третата проба дори е под въпрос, защото не знаем дали изобщо човекът е дошъл пред вкъщи. Все още чакаме решението на съда в Лозана и дано истината да възтържествува”.

"Аз съм, може би, най-чистият спортист в България. Не пия дори хапчета за възстановяване или витамини, защото ме е страх какво може да се случи във всяка една минута. Бил съм проверяван над 30 пъти и през миналата, и през по-миналата година. Защо аз съм проверяван повече от най-големите звезди в спорта, ако съм приключил с плуването? Нямам проблем да бъде проверяван. След скандалите обаче започнаха да ме проверяват все по-често, защото твърдят, че не съм чист, но в същото време не могат да го докажат. Настроен съм положително за делото в Лозана, защото знам, че съм чист и съм наясно какво слагам в тялото си”, каза Иванов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей