18-годишният Алкарас, който игра полуфинал на предишния Мастърс в Индиън Уелс по-рано през месеца,  записа 15-а победа в 17 мача през кампанията досега

Свързани новини

30.03.2022 16:04

Алкарас победи Циципас в един от топ мачовете на сезона

Видян 1183 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Младата испанска надежда Карлос Алкарас продължи впечатляващото си представяне през сезона с успех над петия в световната ранглиста Стефанос Циципас (Гърция) със 7:5, 6:3 в 1/8-финалите на турнира от сериите Мастърс 1000.



18-годишният Алкарас, който игра полуфинал на предишния Мастърс в Индиън Уелс по-рано през месеца,  записа 15-а победа в 17 мача през кампанията досега.



Циципас пропиля аванс от 5:2, като сервираше за първия сет при 5:3, но не се възползва.  Алкарас направи серия от седем поредни гейма, с което взе първата част и реализира ранен брейк във втората, а това се оказа  решаващо.




“Беше много, много трудно, особено в първия  сет. Той играеше невероятно. Но аз се борих до края и успях да реализирам обрат. Щастлив съм", каза Алкарас.




За място на полуфиналите тийнейджърът очаква сърбина Миомир Кецманович, който елиминира поставения под номер 11 американец Тейлър Фриц с 3:6, 6:1, 6:4.



Руснакът Данийл Медведев се приближи на успех от завръщане на върха в мъжкия тенис, след като надигра представителя на домакините Дженсън Бруксби със 7-5, 6-1. Американецът сервираше за сета при 5-4 в своя полза, но се пропука и оттам-насетне Медведев му даде само един гейм. Руският тенисист ще се изправи срещу действащия шампион в Маями Хуберт Хуркач в спор за място на полуфиналите, след като полякът отстрани южноафриканеца Лойд Харис.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.