Свързани новини

07.01.2020 09:27

2020 година започна с печалби за играчи на „Еврошанс“

Видян 2041 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Новата година започна късметлийски за много играчи, които регистрираха печалби в пунктовете на „Евробет“ и на сайта eurobet.bg.


     Играта Еврошанс“ се оказа разковничето на късмета за щастливец от Кирково. Той спечели 9 000 лева от любимата игра на милиони с резултат 10 от 11 познати числа още в първите дни на 2020 година.


    Софиянецът Благовест Борисов направи впечатляваща заявка с печалбата си от 8 000 лева. Постижение, което той отбеляза, след като закова 6 от 6 числа в „Еврошанс“ .


    В Перник Даниела Асенова отпразнува печалба на същата стойност – точно 8 000 лева.


    Йорданка Йорданова от Свиленград спечели 5 200 лева. 37-годишната майка на три деца е безпогрешна в прогнозите си и познава всичките 8 числа, на които е заложила.


    За късметлия от София годината започна с попадение, което му носи 4 076 лева. С безпогрешна прогноза за 9 числа играч от Рудозем си заслужи чек за 4 000 лева.


   За късметлия от Завет срещата с „Еврошанс“ приключи с печалба от 3 818 лева. Участник от Етрополе прибави към сметката си 3 635 лева, а двама късметлии от Габрово и Кърджали грабнаха по 3 600 лева.Сумата от 3 200 лева се изписа на терминалите в пунктове на „Евробет“ в Рудозем, Тръстеник, Попово, София и Кърджали, а щастливец от Вокил може да се похвали с постижение, донесло му 3 000 лева.


   Тегленията на играта Еврошанс можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.


 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.