Кейтлин Сирагуза, която се подвизава под името Amouranth онлайн, си сътрудничи с полската компания за бира The Order of Yoni, за да продава свой собствен уникален вид алкохолна напитка.

Свързани новини

11.11.2023 07:11

Звездата на OnlyFans представи бира, направена от нейната "вагинална мая"

Видян 5446 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата на Onlyfans е измислила креативен начин да изкара няколко допълнителни долара - да прави бира от собствената си вагинална мая.

Кейтлин Сирагуза, която се подвизава под името Amouranth онлайн, си сътрудничи с полската компания за бира The Order of Yoni, за да продава свой собствен уникален вид алкохолна напитка.

Базираната в Хюстън инфлуенсърка в Twitch, която започва да стриймва през 2016 г., разкри, че е "уверена", че нейната напитка от вагинална мая ще има успех.


Тя каза пред Dexerto: "Това е смешно. Хората със сигурност ще го купят. Не знам дали наистина ще я изпият, но вероятно ще я изпият.


Орденът на Йони, който е специализиран в използването на необичайната съставка за своята линия "Женска есенция", описва вагиналнита мая като "чувствено преживяване под формата на бира".

По-нататък компанията уточнява, че за приготвянето на напитката гинекологът взема вагинална натривка от участничките - обикновено модели.

Тези натривки се пренасят в лаборатория, където бактериите се изолират, почистват, след това се анализират и размножават", се казва в рекламата.


"В края на процеса бактериите се използват за производството на чиста млечна киселина, която се влага в бирата Yoni.

Обсъждайки участието си в работата на европейските пивовари, Амурант казва пред изданието: "В общи линии аз се мажа с хартия. Те искат да правят бира, използвайки моите вагинални секрети... като същия профил, предполагам".

Орденът на Йони уточни, че се използва лактобацилус - вид бактерия.

Нейното начинание идва, след като нейни колеги интернет личности също се впуснаха в производството на напитки - но особено без да използват която и да е част от анатомията си.

Логан Пол и KSI представиха своята напитка Prime през 2022 г., а Dr Disrespect пусна собствен бърбън по-късно същата година.


 Откакто е започнала да работи в Twitch, Амурант е набрала над 6,4 милиона последователи, като е публикувала комбинация от гейминг съдържание, клипове от "Гореща вана" и ASMR видеоклипове.

Звездата претендира за отличието на най-гледания стриймър от женски пол през 2021 и 2022 г. - и не е чужда на заглавията.

По-рано тя твърдеше, че е била изнудвана от служител на Instagram, който е искал по 2600 долара на месец, за да спре платформата на социалната медия да премахва нейни снимки заради "нарушаване" на правилата за голота.

По-рано тази година Амурант отново предизвика доста вълнения, като позволи на феновете да наемат неин виртуален клонинг с изкуствен интелект, за да могат да изживеят "най-дивите си фантазии" - всичко това срещу много високата цена от 1 долар на минута.

Неотдавна геймърката разкри, че на 29-годишна възраст е била диагностицирана с късен стадий на яйчникова недостатъчност - състояние, което се появява, когато яйчниците престанат да функционират както трябва преди 40-годишна възраст.


 Източник: dailymail



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби