Свързани новини

03.08.2021 12:08

Виктор Стоянов е Ергенът в романтичното риалити по bTV

Видян 4062 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известният фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор по гребане – Виктор Стоянов е Мъжът, който ще се впусне в търсенето на любовта в най-романтичното риалити – „Ергенът“. Целият живот на 31-годишния софиянец е свързан със спорта. Завършва спортно училище и продължава образованието си в НСА, а едва 16-годишен става част от националния отбор по академично гребане. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион. След контузия остава за известно време на гребната база, но като треньор на деца и успоредно с това фитнесът се превръща в негова страст. Към настоящия момент работи като управител на фитнес зала, а към многобройните му ангажименти се прибавят и изяви като модел, участия в рекламни и музикални клипове.


Спортът и многобройните препятствия в живота му учат Виктор на дисциплина и отговорност към околните и към самия себе си. Здравето и добрата форма – физическа и емоционална, са се превърнали в негов начин на живот. Със същата отговорност и сериозност подхожда и в личния си живот.


„Да си влюбен е най-страхотното чувство на света. Дъхът ти спира. Малко е плашещо, но в същото време е невероятно. Правил съм много откачени неща в името на любовта, но да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички. Всъщност това е най-безумното нещо, което някога съм правил в живота си“, споделя Виктор Стоянов.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец