„Бяха ми дадени пет възможности. Първата бе да останем, без промяна. Всички останали пет - за напускане“, разкрива още Хари.

Свързани новини

15.12.2022 18:14

Уилиам ме изгони с крясъци: Хари

Видян 2655 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Херцогът на Съсекс сподели истината за отношенията в кралското семейство в новите епизоди на документалния сериал на Нетфликс. Той твърди, че Уилиам е действал, когато е трябвало да коригира фалшиви или вредни за репутацията сведения относно други членове на монархията, главно отнасящи се до престолонаследника. По думите му обаче те не са успели да предложат същата защита за него и съпругата му.


Да видя как офисът на брат ми разпространява същото нещо, което обещахме, че двамата никога няма да направим, беше съкрушително“, споделя принцът. Херцогът разказва и за ужасяваща семейна среща с баща си Чарлз, Уилям и кралица Елизабет. Според Хари събранието, на което тогава се обсъждат плановете му с Меган, станало крайно емоционално.


„Много бързо стана ясно, че нищо не подлежи на обсъждане или дебат“, спомня си той. По време на срещата Уилиам е стигнал до крясъци, а от баща си чул само лъжи. Колкото до Елизабет Втора, нейното поведение отново било стоическо. Срещата била проведена без Меган. „Бяха ми дадени пет възможности. Първата бе да останем, без промяна. Всички останали пет - за напускане“, разкрива още Хари.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 15.12.2022 20:06

    Гугъл адвъртайзъри, дайте рецепта за влошаване на слуха, че ми бактиса от дедушкера и бабишкера 4 улици през моята да ги слушам как се карат и от мангалите през пет как бичат кьочеците.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог