Тайната на Никол Кидман за перфектна визия

Свързани новини

20.06.2023 14:06

Тайната на Никол Кидман за перфектен тоалет

Видян 1312 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С всяко събитие, на което Никол Кидман присъства, тя постига перфектния холивудски тоалет.

През февруари 2008 г. актрисата от "Мулен Руж!" пътува до Токио, Япония, за да присъства на фотосесия за новия си тогава филм "Златният компас". Когато пристигна на червения килим, тя блести в уникална черна рокля, в която имаше множество текстурирани материали, които придават на Никол неочаквано излъчване. Долната част на роклята се състои от копринена пола, която има тюл в горната част. Освен това има флорална дантела, която преминава през средата на бюста и се спуска по шевовете на А-образния силует.

Акцентът на роклята бе корсажът на ансамбъла, който показваше безброй забележителни, но и закачливи кутюрни елементи. Набраздена предна част в стил "бралет" изпъква на фона на прозрачна част, която се наслагва от деколтето до талията. Заедно с различен вид дантела, долната част на топа изглежда като паяжина с прозрачните си панели. Нещо повече, структурираните рамене с ресни добавят допълнителен щрих, като помогнат на Никол да превърне рокендрол облеклото в шик за филмова премиера.

За да компенсира монохромната визия, Никол запази останалата част от тоалета семпла. Звездата от "Да бъдеш Рикардо" съчета роклята с черни котешки токчета с панделки на пръстите. Тя носеше и блестяща диамантена гривна и обеци с шипове. Никол прибра русата си коса в странично разрошена къдрава конска опашка. След това австралийката завърза всичко с черна очна линия и приглушено сливово червило за грим.

Тъй като Никол винаги прави така, че облеклото на червения килим да изглежда сякаш не е полагала усилия за него, трябва да има метод за постигане на перфектна визия. Когато говори пред Vanity Fair, тя разкри конкретен детайл, за който внимава, докато изпробва визии.

"Единственото, което вземам предвид, е да се чувствам отпусната", каза тя пред изданието. "Също така искам да мога да танцувам. Това е важно правило за една рокля - да може да се танцува. Поне да се поклащам!"

С този съвет ни кара да искаме и ние да се раздвижим.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог