20.11.2008 14:19

Специален Backstage – филм и изненади за публиката на ТЕREN # 1 обещават организаторите

Видян 1637 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

И в съботната вечер ни очакват трусове... и то не леки. Епицентърът им този път е столичния парти клуб 4 км, където с дръм и трясък се задават космополитната група Noise of Human Art (N.O.H.A.), братушки от Kompott и „машинистът” на balkanXpress –  Коста  Костов. Въпреки натоварената си програма, изпълнителите ще отделят време за интервюта и други медийни изяви. Организаторите от Feelme crew  ще са плътно по петите на музикантите от N.O.H.A, Kompott и Коста Костов/balkanXpress. „Динамичният живот на подобни  формации с индивидуален стил на звучене е изключително интересен, както на, така и зад сцената и не искаме той да остава скрит за музикалните феновете в България. Ще заснемем буквално всяка стъпка на изпълнителите от престоя им тук, за да сглобим преживяванията им във филм.” , обеща Александър Антонов от Feelme crew .
Сред българските експериментатори, които ще разклатят терена, са DJ Dickie (върху чиито бийтове “Tulpa” и “Oxydant” ще тропкат на “конги”), саксофонистът Цветан Чобанов - Cheeba от реге мастърите Root Souljah, както и DJ Phoenix с проекта Bulgar-Bulgar (включващ най - добрия български бийтбоксър Skiller).


Гостоприемните веселяци от “Feelme Crew” умело допълват Drum & Bass и Balkan привкуса на партито с подобаваща доза детска забава.
За тези, които още не са сложили бурканите, 10 домашно приготвени компота чакат в залата да бъдат намерени. Който открие такъв “вълшебен буркан” ще се радва на малка изненада...
А уморените от танците и от търсенето на “Изгубения Компот” ще могат да се дивят на новаторските експерименти с визиите на Stoyan, Regneva и Yagama.
Организаторите от Feelme crew  смятат, че за подобен взривен терен ще е необходима и подобаваща подготовка. За целта, преди трусовете в парти център 4 км, от 20:00 ч, вратите на столичния „Баш Бар” на ул.”Иван Асен” 31 ще са отворени за всеки, желаещ да подгрее за терена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион