Соня ще представи на 2 декември своя нашумял рецитал, носещ името на предишния й албум Прераждане заедно с фестивален оркестър Изкуството на барока с диригент Зефира Вълова. За първи път Йончева изпълни този рецитал при голям успех на фестивала в Залцбург.

Свързани новини

11.09.2023 10:30

Соня Йончева води световни звезди през октомври в София

Видян 983 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Световноизвестното ни сопрано Соня Йончева ще събере елита на музикалната сцена и ще доведе куп световни звезди в София за специален сезон, наречен Съкровени гласове. Това ще се случи в рамките на 8 месеца - от октомври до месец май 2024 г., нейната продуцентска компания SY11 ще представя у нас някои от най-актуалните имена на световната оперна сцена с рецитали и тематични програми, включващи значими композитори и произведения. В първия сезон Съкровени гласове са включени 7 рецитала.


Откриващата гала на 27 октомври в зала България ще бъде посветена на тангото. Световноизвестният уругвайски баритон Ервин Шрот ще пристигне за първи път в София по покана на Йончева, за да представи една от най-популярните си програми, с която обикаля света. Тя е вдъхновена от тангото, което се ражда в Уругвай, преди да бъде пренесено в Аржентина. Шрот се смята за един от най-добрите интерпретатори на танго днес в света.


Соня ще представи на 2 декември своя нашумял рецитал, носещ името на предишния й албум Прераждане, заедно с фестивален оркестър Изкуството на барока с диригент Зефира Вълова. За първи път Йончева изпълни този рецитал при голям успех на прочутия фестивал в Залцбург.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби