Хатте променя избора си – тя ще стане жена на по-силния мъж. Дванайсет години по-късно Мето се завръща на мястото на събитията, променили живота му.

Свързани новини

24.10.2022 16:56

Снимат филм по Сватба на Николай Хайтов

Видян 4178 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Стартираха снимките на филма Сватба. 90-минутната лента е копродукция между БНТ и Нюанс Филмс и е по едноименния разказ на Николай Хайтов от сборника Диви разкази. Сценарист е Юрий Дачев, а режисьор и продуцент е Магдалена Ралчева. В ролите зрителите ще видят Велислав Павлов, Васил Банов, Ралица Стоянова, Светлана Янчева, Михаил Мутафов и Гергана Данданова.


Игралният филм ще пренесе зрителите в Родопите през края на 19-ти и началото на 20-ти век. Хатте (Ралица Стоянова) бяга от сватбата с натрапен жених при истинския си избраник Мето (Радослав Владимиров). Любовната им история обаче взима неочакван обрат. Момчето се изплашва от търсещите му сметка родственици на жениха и побягва. За да защити Хатте, пред тях застава осиновителят на момчето – Адил (Велислав Павлов). Хатте променя избора си – тя ще стане жена на по-силния мъж. Дванайсет години по-късно Мето се завръща на мястото на събитията, променили живота му.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби