"Ще намерим и отиваме на море!", отсече убедено Благо.

Свързани новини

06.03.2023 10:40

След болницата Филип Буков се завръща в Сървайвър

Видян 981 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Добре съм. Правят ми някакви изследвания, но всичко е наред. Изключително скучно ми е. Нямам търпение да се върна при вас и да се надяваме да хвана и някоя друга риба“, сподели Филип Буков, който се включи на племенния съвет в Сървайвър чрез видео връзка. Актьорът няколко пъти губи съзнание и беше закаран в болница, а екскурзоводката Геновева Иванова, която беше ужилена от скорпион, също получи спешна помощ.


Все по-топли и дружелюбни стават и отношенията между ексфутболиста Благо Джизъса и ММА боеца Жоро Валентинов в Сървайвър. Бившите баджанаци не само забравиха старата си вражда заради плеймейтката Златка Райкова, а започнаха да кроят и общи планове за бъдещето. Жоро помоли Джизъса, който отново е семеен мъж, за лична услуга - да му съдейства да си намери гадже. "Жена ти няма ли някоя свестна приятелка, да ме запознае?", попита той футболиста. "Ще намерим и отиваме на море!", отсече убедено Благо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Люпка Срефич 07.03.2023 07:47

    Някой може ли да каже защо, Георги Мъдреца и Иван Булката и особено Благо с фаянсовите зъбури си запретват парцаливите гащи? За да им видим мощните баджаци и да им завидим или по други още по-естетични съображения?

  • 001 Малко анализи 06.03.2023 12:12

    Пожелаваме на Букчо да се оправи в най-скоро време! Той е позитивен участник. Проблема на цялото предаване ще се окаже супер надъханата за победа Божана. Мега дразнител за естета! И на външен вид, а като характер тройно повече. Като я дават в едър план да бляботи и неАм вече нерви и давам газ на превъртането на картината, докато изчезне и сменат картината. Не се търпи таква твар.Има държане на перманентно надрусана, злобна,мегахиперактивна/ все едно е изпила цяла каса хелчета, монстерчета и редбулчета на екс/ , надмена, перманентно арогантна, супер-мега безцеремона рестикална раздърпана лелка-бабанка. Божана е бруталния антипод на думата СМИРЕНИЕ! По време на игрите се движи се като пренавита курдисана детска играчка, на която пръжината се е скъсала. Предвиждам че ще им разкатае играта на световно НЕизвестните:-).Снежана в сравнение на Божана е нещо като Елизабет Тейлър, когато беше на 25 години. "Жизасъ" се държи изненадващо пичовски. Само малко заслепява зрителите с мощните си фаянсови зъбки, наредени накто на анимационен герой.Като се усмихва и веднага си слагам слънчевите очила. Ванюша Джеф също се представя много добре, по -добре от брат Карамазов. Много ми харесва, за разлика от жена му. Явно Ванюшата е мъжкар. До сега си мислех,че просто го пробур=тват от ТВ продукциите.Но явно Ваня има дани за това да е на екрана. Само за дресинг кода му имам забележки.За което Ваня няма вина, те от прадакшъна така го гиздят, за да изглежда много "куул", ама не изглежда куул а изглежда НЕЛЕПО! Не го видях веднъж свестно облечен. С някакви къси до над кръста ризета, все едно са ги заели от някое детенце. С двойно раздърпани супер нескопосано завити ръкави, ризката му по бохемско-непокиски начин, половината е загащена, другата половина все е навънка, явно отзад са му я захванали с безопасни игли. Не никак шикарско, а е доста нелепо обличан. Изглежда, като че ли токущо се е изкенефил и от бързане не е успял да се загащи като хората:-) Аз ако съм продуцент, на минутата ще треминирам гардеробиера и дресинг гъзайнера кипрещ Ваня....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.