25.05.2017 13:24

СЕСА ОТНОВО РАЗБИ ВСИЧКИ РЕКОРДИ

Видян 2049 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Примата на Балканите СЕСА отново доказа, че е номер 1 и определено заслужава обичта на хилядите си фенове. Звездата за пореден път би всички рекорди с представянето на най-новия си клип към песента „Andjeo drugog reda“, която е част от последния албум на певицата “Autogram”.


Новият клип на богинята на сръбската музика, за който се говори, че е най-скъпият до момента в цялата й кариера, е сниман в крепостта на остров Мамула, разположен в Адриатическо море в залива Котор. Има невероятно красиви сцени на крайбрежието на Черна гора и разбира се, романтични кадри, в които певицата е в прегръдките на красив мъж.


И този път СЕСА не изневери на стила си, избирайки за видеото един от най-актуалните модели в света - мускулестия красавец Флориан Мунтеану. Мачото е с румънско потекло, като освен модел е и ММА боец, който живее и работи в Германия. Друг любопитен факт от снимките на клипа е, че в него сръбската дива блести в три ослепителни рокли, дело на креативната дизайнерка и нейна добра приятелка Мелина Джинович, която всъщност е и съпруга на певеца Харис Джинович. А ето и какво споделя за новото видео и самата звезда:


„Заснемането на клипа беше един феноменален опит за мен. Страхотна бе и съвместната ни работа с Флориан, който освен, че е много красив, е голям джентълмен и страхотен човек“ – споделя с усмивка СЕСА. „Изключително много ми допада колоритът във видеото, да не говорим за прекрасната обстановка, на която имахме възможност да снимаме. Пред морето си, а над теб е синьото небе – всичко това за мен бе особено изживяване“ – впечатлена от мястото на снимките признава певицата.


И съдейки по броячите в сайтовете за видеосподеляне, по всичко личи, че новият клип на СЕСА несъмнено ще пожъне небивал успех: https://www.youtube.com/watch?v=toDcnG-YfeI



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец