Маринела
01/02

Свързани новини

18.09.2023 13:23

С бляскаво парти стартира сезон 2023/2024 Megami Club-Hotel Marinela

Видян 1551 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 15.09.2023г. се състоя откриването на новия сезон на Megami club -  голямата звезда бе Галена, а черешката на вечерта - изключително подходящата за сезонa тема - Barbie.

Клубът бе домакин и на бляскавото моминско парти на Златка Райкова, а сред гостите бяха Светлана Гущерова, Цецо Андреев, Момчил Спасов, Андреа и Виктория Джумпарова.

Двамата корифеи, които винаги правят жените приказно красиви - Момчил Спасов и Цецо Андреев видимо се чувстваха добре в компанията на толкова много красиви жени и допълнително добавиха колорит към моминското парти.

Изненадващо към откриването се присъединиха абсолвенти от стоматологичния факултет, които бяха превзели всички зали на хотел Маринела.




Megami Club винаги е посрещал гостите си с идейни програми на различни теми и отново направи същото, като в попълненията на ентъртейнмънта си добави световни шампиони по танцова акробатика и циркови артисти.

Партито продължи до ранни зори и за съжаление не успя да побере всички желаещи - от управата на клуба споделиха, че седмица преди откриването не е имало свободни места и се извиниха за неудобството на своите клиенти и приятели.

През новият сезон клубът ще реализира много нови проекти - предстоят гостувания на  чуждестранни изпълнители и ще възстанови дейността си и през други седмични дни с различни участия и идеи.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци