Принцесата на Камбоджа

Свързани новини

04.09.2023 17:14

Принцесата на Камбоджа идва за Мис България

Видян 3012 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гаел Бонел Санчес, бизнесмен, продуцент и директор по развитието на Nu Boyana Film Studios, вече ще организира националния конкурс Мис България. Неговата цел е да създаде образ, който съчетава престиж, блясък, традиция, доверие и почтеност, като същевременно подчертава значението на естествената красота.


В миналото той е работил в Endemol, една от най-големите аудиовизуални продуцентски компании в света, която притежава конкурса Мис Франция. След това усъвършенства бизнес уменията си, като основа различни иновативни марки и в момента ръководи развитието на едно от най-големите филмови студия в света, Nu Boyana Film Studios.


Целта сега е да се издигне престижът и традицията на това национално състезание, като му се внесе нотка от холивудския имидж. Тази година събитието Мис България обещава вълнуваща нова визия. Под темата „Холивуд в пост-апокалиптичен декор на Ню Йорк“ се стремим да предадем послание за запазване, като същевременно поддържаме блясъка, който характеризира вечерта на Мис България. Защо Холивуд?


Защото събитието ще се проведе в Nu Boyana Film Studios, дъщерната компания на една от най-дългогодишните независими филмови компании в Холивуд. Сцената ще бъде невероятна: възпроизвеждането на Ню Йорк след апокалиптично събитие…Водещ на шоуто е известният Орлин Павлов. В журито ще блестят членове на кралското семейство на Камбоджа, принцесата Джена Нородом и нейната сестра принцеса Ема Нородом. Също така изпълнителният директор на CHMPS Parisse ще бъде част от журито. CHMPS Parisse е една от най-добрите модни френски марки, които обличат международни топ 10 футболисти като Kyllian Mbappé или Kingsley Coman.


Джена и Ема Нородом са камбоджански принцеси и членове на камбоджанското кралско семейство. Те са внучка на крал Нородом Сиамони и правнучка на бившия крал Нородом Сианук. Принцеса Джена. е и актриса, певица, танцьорка, модел. Тя е суперзвезда и в Азия и натрупва повече от 150 милиона гледания на канала си в YouTube. Принцеса Ема, най-голямата дискретна сестра, е талантлив международен модел.


Негово кралско височество принц Нари Нородом е член на кралското семейство на Камбоджа и посланик в секретариата на Негово Величество краля на Камбоджа. Той е племенник на официалния крал на Камбоджа. Сред оценяващите ще е и бизнесмена Абдел Пом, който успя да развие марката CHMPS Parisse с безспорен талант.


Те обличат играчи и приятели като най-добрите играчи в света като Mbappé, Kingley Coman и др. Пьотър Ризов е млад предприемач, вече доказал се като актьор и собственик на агенция за модели, а сега и ловец на таланти. Ирина Папазова и съпругът й създават първата агенция за модели в България и държат лиценза за Мис България.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак

Днес творческите занимания ще ви донесат радост и удовлетворение

Днес творческите занимания ще ви донесат радост и