Свързани новини

22.03.2009 14:11

Преслава или Мерилин?

Видян 2169 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Частен самолет или „Астън Мартин”? Преслава или Мерилин? Вече не се налага да избирате – всичко това „съжителства” заедно в хармония и царски разкош в най-новото видео на певица №1 в България. Клипът е към песента „Червена точка” и се завърта днес по тв каналите. Това ще е хитът на идващото лято – в Син Сити вече го въртят по три – четири пъти на вечер.


Клипът е триумф на лукса и елегантността. В него любимката на публиката се вози на умопомрачителен „Астън Мартин”. Скъпото возило, очаровало легендарния Джеймс Бонд, впечатлило и родната прима и тя го включила в сегашния си проект. Присъстващи на снимачната площадка разкриха, че на няколко пъти надхвърлила допустимата скорост, без, разбира се, да поставя околните в опасност. Това станало, тъй като фотосите са правени на летище. Папарак на светското списание СЛАВА успял да се промъкне на борда на частния самолет от клипа. Той хванал Преслава точно, когато запалва цигара. Вместо като други звезди да лицемерничи и да я захвърли, докато я снимат, а после да запали друга, тя направила еротичен жест с къс от секси марката цигари Merilyn. Според звездата тя нямала основание да се крие, защото, имиджът на бранда отговарял изцяло на нейните изисквания – елегантно допълнение към стила на една дама.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион