Зрителите на bTV ще проследят последния сезон на „Опасно изкушение“ броени седмици след големия финал в Турция

Свързани новини

24.07.2023 15:08

Последният сезон на Опасно изкушение тръгва по bTV от 26 юли

Видян 18762 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Развръзката на пети сезон зрителите ще могат да видят във вторник от 20:00 ч.



ВИЖ СНИМКИ ТУК

Последният шести сезон на един от най-обичаните сериали в българския ефир – „Опасно изкушение“, стартира премиерно по bTV само няколко седмици след излъчването на големия финал в южната ни съседка.

В очакване на развръзката, зрителите ще имат възможност да съпреживеят новите житейски премеждия пред невероятното дуо Йълдъз (Еда Едже) и Ендер (Шевал Сам) – от 26 юли (сряда), всяка делнична вечер от 20:00 ч. Абонатите на видео платформата VOYO ще могат да гледат епизодите 7 дни преди ефир.

Новият сезон ще бъде белязан от завръщането на главната героиня от първите два сезона – Зейнеп (Севда Ергинджи), която се е разделила с голямата си любов Алихан (Онур Туна). Зрителите ще станат свидетели и на бурните отношения между Йълдъз и Доан (Мурат Айген), които тръгват в съвсем нова посока. Ендер, от своя страна, за пореден път ще изненада всички с неочаквано обединение, засвидетелствано с официален брак.

Във вторник (25 юли) от 20:00 ч. почитателите на хитовата сага ще могат да се насладят на големия финал на пети сезон, чиято кулминация обещава да бъде разтърсваща – със смъртта на един от главните герои.

Зрителите на bTV ще проследят последния сезон на „Опасно изкушение“ броени седмици след големия финал в Турция. Там лентата приключи през юни, след като в продължение на шест години бе категоричен лидер и абсолютен феномен в телевизионния ефир. Въпреки че до последно „Опасно изкушение“ продължава да се радва на изключително висока гледаемост, екипът и актьорите взимат решение да сложат край на историята.

Заснемането на финалните епизоди съвпадна с подготовката за сватбата на Еда Едже, която в края на юни сключи брак с баскетболиста Бурахан Тунджер. Сбогуването с героинята ѝ – Йълдъз, която я прослави в цял свят, бе изключително емоционално: „Сбогом, Йълдъз! Краят на една ера… Благодаря ти за всичко, което ми даде! Радвам се, че те изиграх. Силни аплодисменти за всички мои колеги, които допринесоха за цялостния успех на продукцията!“.

Колежката ѝ и екранна партньорка Шевал Сам, също не скри, че е понесла трудно раздялата със своята героиня – Ендер: „През всички тези години тя ми помогна да постигна душевно равновесие. Придадох ѝ най-тъмните си черти, които таях вътре в себе си, и се изцелих. Няма да скрия, че плаках много, когато се сбогувах с любимата си Ендо. Тя ще бъде част от мен завинаги!“.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.