Бразилският сериал с номинация за най-добра теленовела на тазгодишните награди Еми– Пантанал

Свързани новини

13.12.2023 16:04

Номинираният за Еми сериал Пантанал с тв премиера

Видян 1241 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бразилският сериал с номинация за най-добра теленовела на тазгодишните награди ЕМИ – Пантанал, гледан от над 150 млн. зрители само в родината си, идва и в България в ефира на бТВ Стори. Историята за една страстна и необуздана любов, се развива на фона на едно от най-красивите места на земята – едноименната местност Пантанал.


Събитията в премиерния сериал, който тръгва от тази вечер, започват още в средата на миналия век, когато земевладелецът Жовентино пристига в местността Пантанал, разположена в щата Мато Гросо, заедно със своя малък син Жозе Леонсио. Той решава да се установи там и с времето се превръща в един от най-големите фермери в областта.


Неочаквано за всички, обаче, Жовентино изчезва безследно, оставяйки сина си на произвола на съдбата. Няколко години по-късно, вече порасналият Жозе Леонсион, поел управлението на фермата на баща си, се влюбва в красивата Маделейни, за която се жени. В звездния каст зрителите ще видят двамата най-популярни бразилски актьори – Мурило Бенисио, познат с емблематичното си превъплъщение в Клонинг и Жулиана Паеш (Индия – любовна история).










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.