Свързани новини

17.03.2015 08:40

Нило обира Валери

Видян 2053 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандално висока издръжка ще поиска Николета Лозанова при делото за развода и с Валери Божинов, твърди в. България днес. Плеймейтката е решена да вземе и последния лев на футболиста. Тя ще поиска огромния апартамент, в който двамата живееха в столичния квартал "Манастирски ливади". Той е придобит по време на брака и ще остане за дъщеря им Никол.


Силиконката ще се бори и за годишна издръжка от най-малко 250 хил. лева. Ако Валери не се съгласи доброволно да плаща солидната сума, вероятно двамата ще се срещнат в съда.


Божинов има опит в съдебните села. Близо две години с майката на сина му Валери-младши, Алисия, водеха тежка битка. Фолкпевицата поиска 20 хил. лева на месец. Валери не бе готов да дава такава сума. По това време той играеше в португалския "Спортинг" и получваше 100 000 евро на месец. Въпреки стабилната заплата Божинов бе готов да плаща по едва две хиляди месечно на майката на детето си под натиска именно на Николета. По това време тя бе твърдо убедена, че Валери не трябва да глези бившата си. След дълги дела двамата все пак се разбраха. Не е ясно колко точно дава Божинов, но Алисия изглежда доволна.


В нейната ситуация сега е плеймейтката. Тя ще трябва да се бори за всеки лев, който иска от Валери. Под наставленията на родителите и приятели Божинов не иска да осигурява повече материално жена си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес се съсредоточете върху личните си начинания и планове

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес се съсредоточете върху личните си начинания и