Хари и Меган

Свързани новини

15.01.2024 12:16

Кралицата твърдо отхвърлила „неуместната“ молба за дом на принц Хари и Меган

Видян 2286 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Хари и Меган Маркъл може сега да живеят в калифорнийско имение, но предишният им дом беше вила в сърцето на имението Уиндзор на кралското семейство, но изглежда, че те всъщност може да са искали съвсем различен имот.

Носят се слухове, че принц Хари и Меган Маркъл може да са готови да се преместят от имението си в Монтесито.

Двойката грабна сегашния си дом за £11 милиона само месеци след като шокираха света с решението да напуснат Обединеното кралство и кралските си роли. Но преди да се отправят към нов живот в Съединените щати, двойката живееше в историческата вила Frogmore в сърцето на имението Уиндзор на кралските особи.

Той беше подарен на двойката от покойната кралица като сватбен подарък, но миналата година те бяха принудени да върнат ключовете, тъй като пътуванията им обратно до Обединеното кралство бяха редки. Но изглежда, че може би всъщност са хвърлили око на съвсем различен имот след брака си, но покойната баба на Хари, кралицата, според съобщенията „твърдо“ е отхвърлила молбата им и е предложила Frogmore Cottage.

Според съобщенията семейство Съсекс искало да живее в самия замък Уиндзор и се говорело, че са попитали дали „жилищните помещения могат да бъдат предоставени след брака им“. По онова време само покойната кралица и принц Филип имаха частни апартаменти в действителния замък, а всички останали живееха другаде в имението.

Съобщава се обаче, че монархът „учтиво, но твърдо е предложил“ вместо това да живеят в близката вила Frogmore Cottage. Кралският автор и историк Хюго Викерс каза по-рано пред The Times: „Има празни спални и апартаменти в частните апартаменти, които Съсекс може да са хвърлили под око, или може би някои бивши жилищни помещения в двора на замъка, превърнати в други неща. Но може да не е напълно подходящо младо семейство да живее там."

Въпреки това, преди да им бъде предоставена Frogmore Cottage, се съобщава, че редица други домове в Уиндзор са били предложени като възможни резиденции за двойката. Един от тях беше вила Аделаида, която сега е дом на принца и принцесата на Уелс и техните деца. Принц Уилям и Кейт се преместиха от Лондон в дома с четири легла в Уиндзор през 2022 г. с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

Междувременно експерт по имоти предупреди, че ако Хари и Меган си мечтаят за преместване на къща, може да е време да продадат. Говорейки пред Mirror, Джонатан Роланд каза: „Една от причините, поради които Хари и Меган може би искат да се преместят, е да се възползват от отчетеното увеличение на стойността на имението им“, натрупано.

Той обясни: „Според някои доклади стойността на дома им е скочила с повече от £10 милиона, откакто са се нанесли. Това е напълно възможно.“ Въпреки това той предупреди: „Но както тук, пазарите на имоти в САЩ могат бързо да се променят, така че те може да си помислят, че това е моментът да направят своя ход и да спечелят пари.“

Сегашният дом на семейство Съсекс включва девет спални и 16 бани, както и зала за игри, фитнес зала, тенис кортове и чайна. Джонатан каза, че това не са единствените неща, които ще заинтересуват потенциалните купувачи. „Освен че очевидно е зашеметяваща собственост, домът идва и с уау фактора, че някога е бил собственост на Хари и Меган. За мнозина това ще бъде огромна точка за продажба и може само по себе си да увеличи стойността“, добави той.

Източник: Mirror



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей