Свързани новини

20.02.2009 12:04

Колин Фарел предизвиква фурор по софийските улици

Видян 1618 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Колин Фарел си направи шопингтур из централна София и ощастливи с автографи най-настоятелните фенки, съобщи "Монитор". Холивудската знаменитост, която е отседнала в грандхотел "София" заедно с колегата си Ед Харис, няколко дни подред излизал около 16-17 часа, за да се разходи и да позяпа витрините.


Особен интерес предизвикал шестетажният културен център Orange на ул. "Граф Игнатиев", където актьорът бил разпознат от почитателки и засипан с молби за автографи. Обичайната му дегизировка била спортно облекло и нахлупена над очите плетена шапка, разказват очевидци. Това обаче не попречило на напористите моми да го разконспирират, обкръжат и засвидетелстват възхищението си. Иначе познатият като лошото момче на Холивуд Колин откликнал много любезно и на драго сърце дал заветните подписи.
Фарел и Ед Харис са в България за снимките на филма The Way Back. До сряда все още екипът наблягал на сухи репетиции, но от понеделник другата седмица започва същинският снимачен процес. За целта в един от павилионите в киноцентър "Бояна" е построена гора, където ще се снима бягството на Колин и "братята му по съдба" от сибирския концлагер ГУЛаг.
Предвиждат се и нощни снимки, които се очаква доста да измъчат компанията, предвид минусовите температури. За снимките са избрани и много български статисти, които ще бъдат подстригани нула номер като затворници. Самият Фарел в момента се разхожда почти без коса, а малкото растителност по главата му е доста побеляла. Наблюдателни съгледвачи разкриха, че по ръцете му се забелязват множество татуировки, част от които представляват цифри. Загадка остава дали татусите са истински, или са част от макиажа за снимките на The Way Back.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог