Свързани новини

17.07.2020 11:17

Колекция Междузвездни войни през юли

Видян 2679 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От днес абонатите на HBO GO ще се радват на трилогията предистория или хронологично първите три епизода на сагата, а също и на Соло: История от Междузвездни войни, представящ приключенията на младият Хан Соло, преди да стане бунтар-герой. Освен тях ще бъде наличен и анимационният филм „Междузвездни войни: Войната на клонираните“, като първите пет сезона на едноименната анимационна поредица вече са налични HBO GO. Действието в тези заглавия се развива преди създаването на бунтовническия съюз.


На 24 юли в HBO GO ще бъдат достъпни за гледане на стрийминг трите филма от оригиналната трилогия от 70-те и 80-те, а също и Rogue One: История от Междузвездни войни, който разказва събитията, непосредствено водещи до случващото се в Междузвездни войни: Нова надежда. На 31 юли ще станат достъпни първите два филма от най-новата трилогия на продължението, а именно Междузвездни войни: Силата се пробужда и Междузвездни войни: Последните джедаи.


  Колекцията в HBO GO ще се запълни на 7 август с  финала на сагата за Скайуокър - Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър. Ето и пълен списък на заглавията с премиерни дати: 17 ЮЛИ-МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: НЕВИДИМА ЗАПЛАХА. Тази предистория на "Междузвездни войни" проследява двама рицари джедаи, които защитават кралица Амидала с надеждата да осигурят мирно приключване на междупланетен търговски спор. По пътя те срещат Анакин Скайуокър, дете, което показва заявка да развие голяма дарба. МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: КЛОНИРАНИТЕ АТАКУВАТ- Десет години след първоначалната им среща, Анакин Скайуокър и сенатора Падме Амидала споделят забранен романс, докато Оби-Уан Кеноби разследва опит за покушение над сенатора и открива тайна армия-клонинги, създадена да навреди на джедаите. МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА СИТИТЕ-Три години след избухването на войната на клонингите, джедаите спасяват Палпатин от граф Дуку. Междувременно Оби-Уан открива нова заплаха, а Анакин действа като двоен агент между съвета на джедаите и Палпатин и е примамен в зловещ план за управление на галактиката. МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВОЙНАТА НА КЛОНИРАНИТЕ (2008)- На първите линии на галактическата борба между доброто и злото Оби-Уан Кеноби и Анакин Скайуокър обединяват сили в мисията им като наставници и ученици на джедаите, докато се бият, за да спасят републиката от разцепване.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог