В навечерието на коледните и новогодишните празници доброто настроение и усмивките с програмата на bTV са гарантирани

Свързани новини

19.12.2023 16:16

Коледа и Нова година с Гласът на България, Графа, Ивана, Евгени Генчев, Тино, Хари Потър и още много

Видян 2301 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В навечерието на коледните и новогодишните празници доброто настроение и усмивките с програмата на bTV са гарантирани! Много забавление, качествени кино заглавия и богата концертна програма очакват зрителите в предстоящите почивни дни. Празнични изненади за аудиторията са подготвили и предаванията на медията, които ще предложат вълнуващо съдържание в последните дни на 2023 г.

Вълнуващи срещи и звездни гости в предаванията на bTV

В празничните дни Деси Стоянова и Петър Дочев са подготвили поредица от изненади за зрителите на „Преди обед“. От Коледа до Нова година в студиото ще влязат различни двойки коментатори – певицата Люси Дяковска и шеф Андре Токев, Мариан Бачев и дъщеря му Александрина, триото Дюзев, Ненков и Райчев и др., както и талантливи музиканти, сред които Дивна, Георги Костадинов от „Гласът на България“, Християна Лоизу и др., с докосващи изпълнения на живо.


На 25 декември в кухнята на „Да, шеф“ Веси Цурбрюг ще посрещне двама приятели, които приготвят храната с лекота и усмивка – кулинарите Лора Найденова и Стоян Сейменски. В студиото на „Преди обед“ своя имен ден ще отпразнува актьорът Христо Пъдев – едно от главните действащи лица в новото шоу по bTV „Кой да знае?“, което тръгва от 1 януари в 20:00 ч. В поредицата „Влогър” пък зрителите ще проследят как минава денят на пианиста Евгени Генчев.


В Деня на бащата (26 декември) забавната страна на това да си родител ще ни покажат трима татковци – продуцентът Иван Христов, сценаристът Мирон Крумов и актьорът Павел Иванов. На Деси и Петър ще гостуват Мария Касимова-Моасе и нейният съпруг Стефан с откровение за щастието, което идва точно навреме и се познава от пръв поглед.


На 27 декември „Преди обед“ ще празнува имен ден със Стефан Попов-Чефо, който доказа, че може да оцелява и извън интернет, и посрещна 30-тата си годишнина с нова посока. В минутите за кино Поли Недкова ще погледне към 2023 г. по неочакван начин и ще ни припомни кои са големите български пробиви в световното кино.

Най-запомнящите се и вълнуващи моменти за гостите през 2023 г. в „Търси се“ ще са акцент в коледния епизод на предаването на 23 декември (събота) от 16:00 ч. по bTV. Меги и Нели ще припомнят на зрителите съкровените откровения, сълзите, усмивките, любовните признания, смеха и различните предизвикателства, които се случиха на героите в най-емоционалното предаване на bTV през отминаващата година. Сред звездите в коледния епизод са Златимир Йочев, Ивайла Бакалова, Илияна Раева, Юлияна Дончева и Станислав Недков – Стъки, Дария Симеонова и Антон Бъчваров, Петко и Яна Димитрови, Борислав Захариев и Калина Крумова и др.

На 24 декември (неделя) в 10:00 ч. е началото на специалния коледен едночасов епизод на „Вкусът на България“, пълен с вкусни кулинарно-звездни срещи и рецепти, които ще стартират от Етнографския музей в София и Камбанарията на храм-паметника „Свети Александър Невски“. В очакване на празника, Мария Жекова ще замеси коледен обреден хляб и колачета заедно с майстора хлебар Стефан Калайджиев. В специалния епизод ще блесне още пианистът Евгени Генчев, който ще се окаже истински виртуоз в приготвянето на баница с късмети, а едно от любимите лица в ефира на bTV – Бесте Сабри, ще „запознае“ зрителите с вълшебна рецепта за лозови сарми с вишни.


Актрисата Мария Статулова ще приготви пълнени червени чушки с боб и сладки круши с червено вино, а актьорът Владимир Зомбори ще внесе още сладост в коледния епизод с рецепта за крем карамел с накъсан кроасан. За финал Chef Георги Ерменков ще приготви впечатляващо традиционно коледно ястие за българската трапеза, а Мария ще отправи своите топли пожелания към зрителите за светли и топли празници.

Музика, акробатика и луди танци ще предложи празничният епизод на „непознатиТЕ“ на 24 декември (неделя) от 11:00 ч. по bTV. Документалният филм „Българите във Фридрихщат палас“ разказва за българските артисти и музиканти, които  са имали щастието и шанса да делят сцена със световни звезди като Луис Армстронг, АББА и Шърли Беси в легендарния вариететен театър „Фридрихщат палас“ в Берлин.


Историята на първия български актьор, който прави пробив в Холивуд, ще разкажат „непознатиТЕ“ в последния ден от годината. На 31 декември (неделя) от 11:00 ч. Георги Тошев ще ни срещне с Мел Гибсън, Моника Белучи и най-близките хора до актьора Христо Живков, отишъл си без време тази година. „В него имаше някаква невинност. Не мисля, че той някога загуби това детско качество“, ще сподели с тъга Мел Гибсън за своя колега във филма „Христо завинаги“.

На 24 декември (неделя) от 11:30 ч. в специалното празнично издание на „Светът на здравето“ д-р Неделя Щонова ще представи разтърсващата история на Марио Петров – шампион по бокс на професионалния ринг, чийто живот е достоен за филм. За детството, изпълнено с болки и травматични моменти, за предизвикателствата на съдбата, за катастрофите – в буквалния и в преносния смисъл, и за вярата, че за да продължиш да дишаш, трябва да имаш мечта, по-голяма от страховете ти – разказ от първо лице.

На 24 и 31 декември от 14:30 ч. ще бъдат излъчени два специални епизода на документалната травъл поредица „Без багаж“, които за пръв път в историята на предаването ще ни отведат на удивително красиви места в родна България. На 24 декември Биляна Траянова ще покаже на зрителите мозайките в Епископската базилика на Филипопол, а на 31 декември ни очакват приключения на непознатите острови по българското течение на река Дунав.

В празничния следобед на 24 декември (неделя), точно в 15:00 ч., Натали Трифонова ще посрещне актьорите Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Китодар Тодоров, както и певиците Есил Дюран и Керана в студиото на „COOLt” за вече традиционния годишен обзор на предаването. В него водещата и нейните гости ще обърнат поглед към най-значимите събития на годината, ще обсъдят най-шумните скандали в света на известните, както и кои са били най-богатите, най-сексапилните и най-търсените звезди през вече отиващата си 2023 г.

Уникални спектакли в празничната програма на bTV

В последните дни от 2023 г. bTV ще предложи много забавление и празнично настроение за цялото семейство пред екрана със селекция от спектакли на любими български изпълнители и личности, сред които Стефан Диомов, Графа, Тино, Енчо Кирязов и др. А в новогодишната нощ ще изгрее и празничният концерт на „Гласът на България“.

Старт на празничната музикална програма ще даде традиционният коледен концерт на Стефан Диомов, който ще се излъчи на 24 декември (неделя) от 12:30 ч. по bTV. В спектакъла, поднесен с позитивни емоции и топлина, участват редица любими изпълнители, сред които Милица, Ралица, Драго и Емил от „Тоника СВ“, Ева Найденова и Хари Шерикян от „Тоника“, Божана Иванова, Виктория Главчева и др. Освен познатите мелодии, в ефира на bTV ще прозвучат и някои от най-новите песни на маестрото.

От 22:30 ч. на 24 декември (неделя) следва най-голямото българско музикално събитие на годината – концертът на Графа от 2023 г. на Националния стадион „Васил Левски“. Зрелищният музикален спектакъл, своеобразна ретроспекция на дългогодишната кариера на Влади Ампов, включва както най-големите му хитове, превърнали се в емблема за българската музика, така и някои от най-новите му парчета. Зрителите на bTV ще видят и дуетни изпълнения на Графа с Мария Илиева, Михаела Филева, Тино, Веско Ешкенази, Мистерията на българските гласове и др.

Част от празничната концертна програма на bTV е и шоу-спектакълът на Енчо Кирязов „Нощ на звездите“. Събитието, на което най-изявените в своите области деца имат възможността да блестят до големите имена от световната и българската сцена, ще бъде излъчено на 27 декември (сряда) от 12:30 ч. Невиждан спектакъл на силата на човешката воля и възможности, невероятна динамика и спиращи дъха артистични изпълнения очакват зрителите в 12-тата подред „Нощ на звездите“ – вълнуваща, зрелищна и зашеметяваща.

Също на 27 декември (сряда), от 01:30 ч., ще се насладим и на първия голям концерт на младия певец Тино. На него ще чуем дебютната самостоятелна песен на звездата от „Гласът на България“ и „Survivor 7“ – „Допаминова утопия“, както и последните му два дуета с Дара Екимова („Недей да ме будиш“) и Графа („Фиаско“), които предизвикаха истински фурор през 2023 г.

В навечерието на Нова година, на 31 декември (неделя) от 20:00 ч., в ефира на bTV ще изгрее и Празничният концерт на „Гласът на България“ – с много настроение, обичани звезди и страхотна музика. Точно в 20:00 ч. на голямата сцена на обичаното музикално шоу ще стъпят емблематични участници от различните сезони досега – не един и двама носители на титлата „Гласът на България“, много от любимите треньори през годините и цял куп български музикални звезди! Ще звучат едни от най-големите български хитове за 2023 г. и най-обичаните вечни песни от цял свят, а за усмивките на зрителите, с много изненади и в различни музикални комбинации, ще се погрижат треньорите Иван Лечев, Мария Илиева, DARA, Миро, Галена, Любо Киров, пианистът Евгени Генчев, Стефан Вълдобрев, Ивана, Георги Христов, Тино, Дара Екимова, Никеца, Махаела Маринова, трио „Тринити“, Борис Христов, Георги Костадинов, Калоян Николов, Симона Загорова, група „Innerglow“, победителката в първия сезон на „Гласът на България“ – Стелияна Христова, в петия – Ния Петрова, в осмия – Петя Панева и миналогодишна носителка на титлата – Жаклин Таракчи.

bTV ще изпрати 2023 и ще посрещне новата 2024 г. с празничен концерт със звездите на телевизия „Планета“. За доброто настроение в първите минути на новата година ще се погрижи мега-звездата на поп-фолка Ивана с концерта „Шампанско и сълзи“ с най-големите ѝ хитове през годините.

В първия ден от новата 2024 г. от 12:30 ч. ще бъде излъчен фолклорния спектакъл „Едновремски истории“ – музикално-танцов разказ за погледа на съвременния творец към герои от незапомнени времена, живи и до днес с непреходната си вдъхновяваща сила.

Празнично настроение с филмовата програма на каналите на bTV Media Group

В навечерието на най-светлите празници филмовата програмата на каналите на bTV Media Group обещава да направи последните дни от 2023 г. и първите от 2024 г. по-уютни, топли и усмихнати. В празничната селекция специално място ще намерят както емблематични хитове, без които Коледата би била невъзможна, така и съвсем нови, премиерни за българския ефир заглавия.

На 23 декември (събота) зрителите на bTV ще се насладят на „Коледното приключение на Бетовен“ от 10:00 ч., както и на втората част на култовата анимация „Падингтън“ от 12:30 ч., в която любимото на малки и големи мече ще се впусне във вълнуващо преследване на крадец – майстор на дегизировката. В 17:00 ч. следва романтичната драма за силата на втория шанс „Нощи в Роданте“ с участието на Ричард Гиър и Даян Лейн, по едноименния бестселър на автора на „Тетрадката“ – Никълъс Спаркс. От 20:00 ч. в „Мега Хит“ ще бъде разказана забавната и трогателна история на брата на Дядо Коледа – „Фред Клаус“, а от 22:15 ч. ефира на bTV завладяват „Палави мамчета по Коледа“.

На 24 декември (неделя) от 20:00 ч. зрителите ще могат да се насладят на десетте емблематични романтични истории в класиката „Наистина любов“, започващи два месеца преди Коледа и приключващи в навечерието ѝ. Кино лентата събира на едно място звезди като Колин Фърт, Ема Томпсън, Кийра Найтли, Лиъм Нийсън, Хю Грант и др.

Голямата изненада в празничната програма на bTV тази година е завръщането в телевизионен ефир на легендарната филмова поредица „Хари Потър“. На 25, 26, 27 и 30 декември от 16:00 ч. зритилите ще се потопят в тайнствения свят на магията с първите четири части от екранизацията на култовия роман на Дж. К. Роулинг – „Хари Потър и Философският камък“, „Хари Потър и Стаята на тайните“, „Хари Потър и Затворникът от Азкабан“ и „Хари Потър и Огненият бокал“. На 25 и на 26 декември от 12:30 ч. зрителите ще могат да се насладят на двете части на игралния филм за „Пинокио“.

Навръх Коледа от 20:00 ч. по bTV празничното настроение е гарантирано с романтичната комедия „Четири Коледи“. В нея Винс Вон и Рийз Уидърспун влизат в ролите на младоженците Кейт и Брад, чиито родители са разведени и са създали свои отделни семейства. Така къщите, които те трябва да посетят на 25 декември, стават четири. Младоженците трябва да направят и невъзможното, за да поздравят всички за едно денонощие… От 23:00 ч. е време за истински „Коледен хит“ – романтична история за силата на празничния дух.

На 26 декември (вторник) от 20:00 ч. в ефира на bTV ще се състои телевизионната премиера за България на фентъзи комедията „8-битова Коледа“. Лентата е своеобразно завръщане към детството и ни пренася в 80-те години на миналия век в Чикаго, където 10-годишният Джейк полага неимоверни усилия, за да се сдобие с най-новата и най-страхотна видеоигра за Коледа. От 23:00 ч. следва комедията „Последният влак за Коледа“, която също обещава усмивки и добро настроение.

На 30 и на 31 декември (събота и неделя) от 10:00 ч. пък ще разберем какво правят животните, когато останат „Сами вкъщи“ с двете части на забавния анимационен филм. В съботния следобед на 30 декември своята телевизионна премиера за България ще направят празничните романтични филми „Добре дошли за Коледа“ (14:15 ч.) и „Коледно пътуване“ (16:00 ч.).

На 31 декември (неделя) от 12:30 ч. премиерно за българския ефир ще бъде представен филмът „Том и Джери“ – екранизация на емблематичната анимация за бдителния котарак и пакостлива домашна мишка от 2021 г. Едно от най-обичаните съперничества в историята се възражда, когато Джери се настанява в петзвезден хотел в Ню Йорк в навечерието на „сватбата на века“, принуждавайки отчаяната организаторка на събитието да наеме Том, за да се отърве от него. В кино лентата зрителите на bTV ще видят звезди от ранга на Клоуи Грейс Морец, Майкъл Пеня и др. За доброто настроение от 15:00 ч. ще се погрижи романтичната лента „Нова година – нов късмет”, а от 16:40 ч. – екранизацията на Стивън Спилбърг „Добрият великан“.

Тематичните канали на bTV Media Group също са подготвили изненади за зрителите в най-празничното време от годината.
Филмовият канал bTV Cinema ще предложи качествена селекция от премиерни коледни филми на 18, 19, 20, 25, 26 и 27 декември от 19:00 ч., сред които „Да на „Коледа“, „Коледен блясък“, „Моята любима коледна песен“, „Коледно спасение“, „Призраци на минали Коледи“ и „Коледата възстановена“. На 26 декември (вторник) от 21:00 ч. Били Боб Торнтън ще се превърне в „Лошият Дядо Коледа“, а на 28 декември (четвъртък), също от 21:00 ч., Филип Аврамов ще влезе в кожата на „Чичо Коледа“, за да възроди празничния дух за изоставения хлапак Гошко. На 29 декември (петък) точно в 21:00 ч. ни очаква грандиозно закриване на годината с комедията с участието на Дженифър Анистън „Коледно парти“.


Новият канал bTV Story също ще подари празнично настроение на зрителите със специалния „Коледен филмов следобед“ през уикендите от 16:00 и 18:00 ч., а сред предстоящите премиерни заглавия са „Стъклени мечти“, „Да срещнеш г-н Коледа“, „Къде е Дядо Коледа?“, „Страхотна коледна ваканция“ и много други.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог